Gabriel Nedelcu, prima declaratie dupa ce a pierdut finala: ”N-as vrea sa fiu rau, dar Ion are in plus fata de mine doar…”

Gabriel Nedelcu, prima declaratie dupa ce a pierdut finala: ”N-as vrea sa fiu rau, dar Ion are in plus fata de mine doar…”

Exatlon Romania 9 iunie: Marea Finala s-a incheiat! Cei doia campioni Exatlon Romania sezonul 3 sunt Ion Surdu si Andreea Arsine. Ambii vor pleca acasa cu cate un trofeu Exatlon Romania si cate 50.000 de euro.

Gabriel Nedelcu a spus care este starea lui de spirit si i-a transmis si un mesaj fratelui sau, Alex Nedelcu.

”Starea mea de acum este chiar foarte buna, chiar sunt foarte bucuros ca am ajuns pana aici. Desigur, faptul ca nu am reusit sa il inving pe Ion si sa fiu eu campion Exatlon are o oarecare frustrare… este acolo, pentru ca e normal. Am fost aproape. Dar foarte mica! In rest, 99% eman bucurie.

Sunt mandru de mine, pentru ca in aceasta competitie, 5 luni de zile am stat mai mult de jumatate de competitie la baraca, impreuna cu Nicoleta si cu Cristi. Drumul meu pana aici, de la inceput pana la destinatie, pentru ca avem un drum fiecare. Eu mi-am facut drumul, mi-am invatat lectiile. Sunt mai matur! Am o perspectiva asupra vietii diferita. Am realizat multe chestii aici si vreau sa ma tin de ele si sa le respect si dupa Exatlon. Vreau sa fiu mai echilibrat in viata mea de zi cu zi.

Eu sunt foarte bucuros ca am ajuns pana aici, nu pot sa fiue trist pentru ca in finala asta, pentru mine, Ion este castigator, dar si eu ma consider castigator, pentru ca… N-as vrea sa fiu rau, dar Ion are in plus fata de mine trofeul, titlul de campion si si acei bani. Astea 3 lucruri le are in plus fata de mine la momentul de fata. De asta ma consider si eu un campion pentru ca am rezistat de la inceput pana la sfarsit. (…)

Vreau sa ii transmit si lui Alex un mesaj. Aveam un mesaj pentru el dar l-am uitat. Acum vreau sa ii transmit ca m-am facut util. El mereu imi spunea cand venea acasa obosit: fa-te si tu util si adu o sticla de apa. Uite m-am facut util si am ajuns pana in finala”, a spus razand Gabriel Nedelcu.

Urmariti intreaga declaratie in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: