Geanina, fosta concurenta din echipa Faimosilor, despre conflictul cu Ionut “Jaguarul”, la Exatlon! “Mi-a adresat injurii legate de mama mea!” Iata de la ce anume a plecat totul!

Geanina, fosta concurenta din echipa Faimosilor, despre conflictul cu Ionut “Jaguarul”, la Exatlon! “Mi-a adresat injurii legate de mama mea!” Iata de la ce anume a plecat totul!

Geanina, fosta concurenta de la Exatlon a vorbit despre cearta sa cu Ionut “Jaguarul“.

Invitata in platoul “WOWbiz”, la scurt timp de la parasirea concursului Exatlon, Geanina a vorbit deschis despre ceea ce a trait in saptamanile petrecute in Republica Dominicana.

Geanina, fosta concurenta de la Exatlon a vorbit despre cearta sa cu Ionut “Jaguarul”, iscata in timpul unui meci.
Aceasta a marturisit ca a fost extrem de deranjata de atitudinea adversarului ei, care a izbucnit din cauza presiunii jocului si i-a adresat cuvinte jignitoare. Insa, din spusele Geaninei, se pare ca disputa lor a recidivat ulterior si de aceasta data ajungandu-se la replici mult mai usturatoare din partea lui Ionut.

“Eu si Ionut ne-am mai certat o data! A adresat injurii la adresa mamei mele! Eu am vorbit frumos, dar el a injurat. I-am spus ceva, pe el l-a deranjat si asa s-a exteriorizat el. Am auzit o discutie despre fetele de la Faimosi, i-am zis ca, daca vrea sa fie cu vreo fata de la noi, trebuie sa fie intr-un anumit fel. Iar el a injurat-o pe mama. Am ramas socata pentru ca stiu cat de tare se emotioneaza cand vine vorba de familie!”, a spus Geanina.


Totul a plecat de la discutiile iscate in timpul jocului dintre cele doua echipe rivale, cand Ionut se contrazicea cu Giani. Geanina nu a rezistat si s-a implicat si ea in discutia acestora.


“O sa razi de acasa, in fata televizorului, privind Finala, cum altii vor castiga Exatlon-ul!”, i-a spus Geanina lui Ionut “Jaguarul”.

Citeste mai multe despre: