Gestul neinteles făcut de Ion Oncescu la “Exatlon”: “Ma bucur ca nu sunt in postura imunitatii care m-ar fi putut pune intr-o eclipsa de ipocrizie”

Gestul neinteles făcut de Ion Oncescu la “Exatlon”: “Ma bucur ca nu sunt in postura imunitatii care m-ar fi putut pune intr-o eclipsa de ipocrizie”

Aseara, Faimosii au pierdut la un punct diferenta, la proba de baraj stafeta mixt, cand franghia la capatul careia era atasata o placa de surf l-a pus in incurcatura pe Vladimir Draghia, unul dintre cei mai experimentati concurenti de la “Exatlon”.

Inainte de a ajunge in Arena pentru a-si propune cei trei nominalizati pentru eliminare, concurentii din Echipa Faimosilor au jucat unul impotriva celuilalt, la proba individuala, pentru a-si castiga imunitatea.

Proba dificila care le-a testat acestora puterea de concentare si indemnarea a facut rapid “victime”, in lupta pentru imunitate ramanand doar Vladimir Draghia si Ion Oncescu.

Tensiunea era maxima, fiecare dintre cei doi atleti, concentrati la maximum, insa in momentul in care luptatorul profesionist de skandenberg a realizat ca ar putea castiga aceasta proba, a cedat.

Nedorind ca responsabilitatea de a nominaliza un coechipier spre eliminare sa cada pe umerii lui, Ion Oncescu a renuntat, oferind si o explicatie pentru gestul sau, in acest sens.

“Nici nu am cedat, nici nu m-am enervat, Cosmin. Mi-am dat seama ca am ramas doar eu cu Vladimir si de mult timp mi-am propus sa nu apuc sa nominalizez pe cineva”, a spus acesta.

Sportivul a fost nominalizat din nou de catre Echipa, cu 5 voturi pentru eliminare. Vizibil dezamagit, acesta a fost oarecum surprins de decizia pe care au luat-o colegii lui de Echipa, in conditiile in care strategia fusese alta, conform declaratiei lui Ion Oncescu.

“Acum cateva ore, pe plaja, coechipierii mei au facut un colocviu. Ramasese ca il vor alege pe Florin. Si asa, de pe drum, se intorceau spre cotet si mi-au zis: <Am schimbat! Te-am ales pe tine!>. Ma bucur ca nu sunt in postura imunitatii care m-ar fi putut pune intr-o eclipsa de ipocrizie”, a adaugat Ion Oncescu.

Inainte ca prezentatorul reality-ului sa anunte start vot, Ion Oncescu a transmis un mesaj sustinatorilor sai, mizand pe integaritate si sinceritate. Concurentul din Echipa Faimosilor a marturisit ca lipsurile si conditiile dure cu care se confrunta la “Exatlon” nu l-au schimbat.

“Cred ca intr-o mare masura am castigat <Exatlon>. Astazi, de vreo doua ori. De fiecare data am facut ce am spus, acelasi lucru l-am gandit si nu m-au schimbat aproape deloc nici lipsa mancarii, nici imperfectiunea colegilor. Nu m-am diluat”, marturiseste concurentul.

Citeste mai multe despre: