Giani Kirita a trait la Exatlon o drama mai mare decat eliminarea: „Mi-a soptit un baiat la ureche. Crede-ma ca nu meritam asa ceva!”

Giani Kirita a trait la Exatlon o drama mai mare decat eliminarea: „Mi-a soptit un baiat la ureche. Crede-ma ca nu meritam asa ceva!”

Fanii au aflat ca Giani Kirita a trait la Exatlon o drama mai mare decat eliminarea. El a fost devastat atunci cand a aflta ca Dinamo nu s-a calificat in play-off.

E clar ca Giani Kirita a trait la Exatlon o drama mai mare decat eliminarea, dupa ce Faimosul a marturisit ca a fost coplesit de o veste venita din tara. Dupa ce Dinamo a pierdut cu 2-0, pe 24 februarie, meciul cu Astra si a ratat calificarea in play-off, Kirita a aflat fara sa vrea informatia care l-a bulversat.

”Eram in Dominicana si a fost cea mai trista zi din viata mea. Dintr-o productie de 500 de persoane au fost si dinamovisti, si mi-a soptit un baiat la ureche: ”Uite, Giani, ce ni se intampla”. Aia chiar a fost cea mai trista zi, si crede-ma ca nu meritam asa ceva”, a declarat Giani Kirita pentru prosport.ro.

Dupa ce Giani Kirita a trait la Exatlon o drama mai mare decat eliminarea, acesta si-a revenit si s-a bucurat din plin de concursul din Republica Dominicana. ”Cea mai frumoasa experienta din viata mea, dupa fotbal”, a marturisit Faimosul care a revenit in tara vinerea trecuta.

Citeste mai multe despre: