Giani Kirita, cea mai nostima si frumoasa urare pentru bunul lui prieten, Catalin Cazacu! Iata ce ganduri i-a transmis “fratelui sau vultur” ramas in competitia Exatlon!

Giani Kirita, cea mai nostima si frumoasa urare pentru bunul lui prieten, Catalin Cazacu! Iata ce ganduri i-a transmis “fratelui sau vultur” ramas in competitia Exatlon!

Giani Kirita a tinut sa marcheze ieri un eveniment important, ziua de nastere a bunului sau prieten, Catalin Cazacu.

Catalin Cazacu a trecut de doua eliminari la Exatlon si a ajuns pana in faza finala a competitiei. Faimosul a implinit ieri frumoasa varsta de 34 de ani.

Catalin Cazacu, celebrul “vultur” din Echipa Faimosilor de la „Exatlon”, unul dintre favoritii publicului Kanal D, are o poveste de viata care confirma ca si in afara micului ecran este un rebel.
Adrenalina si sportul au fost constante in viata sa, de mic copil. Pana sa ajunga sa practice motociclism de performanta, timisoreanul Catalin Cazacu a incercat intai gazonul terenului de fotbal.           
Mama sportivului isi aminteste cel mai bine inceputurile sportivului ale lui Catalin, in motociclism.
„Putina lume stie ca a inceput cu fotbalul, nu cu motociclismul. Am gasit o poza de-a lui de cand avea vreo sapte ani, cu echipa Poli Timisoara. A fost in Olanda, acolo a luat diploma pentru cel mai tanar concurent. Dupa aceea, a fost in Franta cu echipa de fotbal de juniori, a fost si in Germania. Dar nu s-a lipit de el fotbalul si a sarit pe motociclete”, povesteste mama lui Catalin Cazacu.
La fotbal, lui Catalin nu prea ii placea sa alerge, de aceea cerea sa fie pus in poarta, la aparare. Probabil ca si acesta a fost motivul pentru care s-a lasat de fotbal si s-a indreptat spre motociclete, fara sa banuiasca atunci ca, din aceasta pasiune, copilareasca, la inceput, va face mai tarziu un mod de trai si un stil de viata.
Pasiunea pentru fotbal l-a apropiat foarte mult si de Giani Kirita, legand o frumoasa prietenie, care dainuie de multi ani.
Experienta Exatlon a insemnat inca un prilej pentru ca cei doi “vulturi” sa consolidezi si mai mult relatia lor de prietenie sincera.
Ieri, Giani Kirita a tinut sa marcheze evenimentul important din viata lui Catalin Cazacu si a simtit ca trebuie sa ii transmita cateva ganduri la ceas de aniversare.


“La multi ani, fratele meu vultur! Iti doresc din suflet sa castigi Exatlon si cand vii sa petrecem asa cum am vorbit noi acolo!”, a scris fostul fotbalist pe contul lui de socializare.

Citeste mai multe despre: