Giani Kirita de la Exatlon era atat de iubit in Turcia, incat suporterii il asaltau pe strada: „Nu pot sa ma plimb linistit!”

Giani Kirita de la Exatlon era atat de iubit in Turcia, incat suporterii il asaltau pe strada: „Nu pot sa ma plimb linistit!”

Dupa ca a devenit campion al Turciei cu Bursaspor, Giani Kirita, actualul concurent de la Exatlon, a devenit un idol pentru suporteri.

In cariera lui de fotbalist, Giani Kirita de la Exatlon a jucat 8 ani in Turcia, cea mai prolifica perioada fiind cea petrecuta la Bursaspor, echipa cu care a devenit campion, in 2010. Kirita a marturisit ca a fost coplesit de manifestarile de simpatie ale suporterilor echipei sale.

„Succesul a fost adus de mai multi factori. Jucatorii au crezut unii in ceilalti. Nu am ratat nicio oportunitate. Toti fotbalistii din echipa, indiferent daca au jucat sau nu, s-au respectat reciproc. Bineinteles ca nu trebuie sa ii uitam nici pe suporteri. Pană acum, nu am avut parte de un interes atat de mare la nici o echipa la care am jucat”, a dezvaluit Giani Kirita in presa turca.

Dupa ce a devenit campion in Turcia, Giani Kirita de la Exatlon a fost asaltat de fani: „Nu pot sa ma plimb linistit prin Bursa. Oamenii vor peste tot sa se fotografieze cu noi, sa discute cu noi, ceea ce ma face fericit”. 

Giani Kirita dezvaluise ca isi doreste sa joace mai mult decat in campionatul trecut, cand avusese probleme din cauza accidentarilor: „Vreau mult sa joc. Vreau să dau tot ce pot din mine si sa imi aduc o contributie mai mare la Bursaspor. Sunt foarte iubit in Bursa si vreau sa arat ca merit”.

Citeste mai multe despre: