Giani Kirita, de la Exatlon, gest emotionant pentru 1000 de copii, pe vremea cand juca fotbal: “A fost singurul dinamovist care a venit!”

Giani Kirita, de la Exatlon, gest emotionant pentru 1000 de copii, pe vremea cand juca fotbal: “A fost singurul dinamovist care a venit!”

Vedeta Exatlon Giani Kirita a facut un gest emotionant pentru 1000 de copii pe vremea cand juca la Dinamo.

Giani Kirita a fost singurul jucator dinamovist care a participat la o serbare pentru copii data de club in urma cu 17 ani.  

Concurentul show-ului Exatlon, Giani Kirita (41 de ani), s-a remarcat ca fotbalist in tricoul lui Dinamo, cu care a obtinut doua titluri de campion si trei cupe ale Romaniei.

In iarna lui 2001, Kirita a facut un gest emotionant pentru 1000 de copii, invitati de clubul din Stefan cel Mare la o serbare de Craciun tinuta la Circul “Globus”. 

Giani Kirita, gest emotionant pentru 1000 de copii: “Ar trebui sa se organizeze mult mai multe spectacole de genul acesta!”

“Giani Kirita a fost singurul jucator al echipei Dinamo Bucuresti care a participat, alaturi de aproximativ 1.000 de copii, la serbarea de Mos Craciun organizat la Circul “Globus”, de clubul din Soseaua Stefan cel Mare.

Kirita a venit insotit de fiica lui si a acordat autografe micilor sustinatori ai “cainilor rosii”, in pauza spectacolului de circ oferit gratis copiilor de catre FC Dinamo.

“Ar trebui sa se organizeze mult mai multe spectacole de genul acesta pentru fanii echipei Dinamo. Imi doresc, pentru anul 2002, ca echipa sa cucereasca titlul de campioana si Cupa Romaniei”, a declarat Kirita”, nota presa vremii despre gestul lui Giani Kirita, singurul dinamovist care a participat la petrecerea copiilor organizata de club. 

Citeste mai multe despre: