Giani Kirita l-a desfiintat pe Silviu, fostul concurent din echipa Faimosilor! Ce dezvaluiri a facut despre el: “Minte foarte mult baiatul asta!”

Giani Kirita l-a desfiintat pe Silviu, fostul concurent din echipa Faimosilor! Ce dezvaluiri a facut despre el: “Minte foarte mult baiatul asta!”

Prezent in platoul FanArena, Giani Kirita, antrenorul Faimosilor din sezonul 2 EXATLON, s-a dezlantuit cand in discutie a fost adus numele lui Silviu.

Cei doi au avut un conflict major pe parcursul competitiei, iar Giani Kirita nu s-a abtinut nici de aceasta data sa-l critice.

“Cele mai mari probleme le-am avut cu nea’ Silvica asta! Mi-e si greu sa ii pronunt numele pentru ca este exemplu de asa nu in EXATLON! Este exemplu de om care a venit acolo, i s-a dat o sansa intr-un concurs sportiv, in care ai toate datele necesare sa iti poti schimba viata, si el efectiv nu a facut un pas pentru asta.

“Eu sunt genul care chiar iti acord toata bunatatea mea. Te sustin, te duc pe traseu, te motivez, vorbesc cu tine. Baiatul asta, din prima zi de cand l-am vazut, am stiut ca nu poate sa faca nimic in EXATLON”, a spus Giani Kirita.

Giani a explicat si care a fost motivul din cauza caruia a inceput sa il critice pe Silviu.

“A jucat 2 saptamani si a luat un punct! Dupa care, neimplicandu-se in echipa, nefacand nimic, a trebuit sa ma iau de el. Nu pot sa duc la nesfarsit! Un om care trage echipa in jos, nu pot sa il accept. Mai ales ca el nu a fost modest!”.

Giani Kirita l-a acuzat pe Silviu ca minte si spune ca i-a acordat o sansa, inainte de a intra in conflict cu el.

“Minte foarte mult! Eu nu am cum sa ma iau de un om cand vine in prima zi! Minte foarte mult baiatul asta! Eu m-am luat de el exact dupa doua saptamani! Nu faci nimic, nu te implici in echipa, nu aduci puncte, nu vrei sa inveti. Ii aratam cum sa arunce, era inert. Dormea, statea ca o lepra pe scandurile alea!”.

Citeste mai multe despre: