Giani Kirita, marturisiri inedite despre transformarea sa in cele patru luni de Exatlon! “Am avut timp sa vorbesc eu cu mine! Am alte obiective de acum!” Iata ce a declarat “vulturul” la intoarcerea in tara!

Giani Kirita, marturisiri inedite despre transformarea sa in cele patru luni de Exatlon! “Am avut timp sa vorbesc eu cu mine! Am alte obiective de acum!” Iata ce a declarat “vulturul” la intoarcerea in tara!

Giani Kirita a dat dovada de forta, perseverenta si ambitie si a tinut piept cu brio celor mai dificile probe de la Exatlon.

Plecarea lui Giani Kirita de la Exatlon a fost neasteptata pentru ambele echipe. Faimosul a fost nominalizat pentru eliminare impreuna cu Catalin Cazacu si Valentin Chis, insa a primit cele mai putine voturi de sustinere si a fost nevoit sa ia primul avion catre Romania.

 Exatlon Romania
La intoarcerea in tara, Giani Kirita a fost intampinat la aeroport de cele mai indraagite persoane din viata sa, cei doi copii, mama si sora, dar si cei mai apropiati prieteni, carora le-a dus enorm dorul in Republica Dominicana.
Vizibil emotionat, Giani Kirita si-a strans la piept cei doi copii, Roxana si Marco, pe care ii iubeste ca pe ochii din cap si care i-au lipsit cel mai mult in cele patru luni de competitie Exatlon.


Intrebat daca intreaga experienta de la Exatlon i-a schimbat sau nu viata, Giani a raspuns cu sinceritate ca a revenit in tara un alt om si a constientizat multe lucruri importante in cele patru luni petrecute in Republica Dominicana.


“Pentru mine a fost cea mai frumoasa experienta de pana acum si credeti-ma ca am plecat numai cu lucruri pozitive din experienta asta! Am slabit foarte mult dar nu asta conteaza, dar am castigat si pe alta parte! Copiii mei, mama mea, sora mea, ei sunt viata mea! Am avut timp de patru luni sa vorbesc eu cu mine si mi-am dat seama de prioritatile mele in viata, ca am alte obiective de acum si acesti copii trebuie sustinuti mult mai mult decat am facut-o pana acum! Experienta Exatlon este in felul urmator: daca vii si stai doar o luna te bucuri doar de jocuri, daca stai de la doua luni in sus iti schimba viata total!”, a spus Giani Kirita.

Citeste mai multe despre: