Inventatorul Exatlon a dat lovitura! A semnat pentru 150 de milioane de dolari! Ce se va intampla in urmatorii trei ani

Inventatorul Exatlon a dat lovitura! A semnat pentru 150 de milioane de dolari! Ce se va intampla in urmatorii trei ani

Acun Medya, compania de productie a mogulului media turc Acun Ilıcalı, geniul din spatele multor productii de succes, printre care si Exatlon, isi extine imperiul media in America Latina.

Acun Medya, a încheiat un contract cu Salinas, cel mai mare trust media din Mexic.

Compania de Producţie va produce, timp de trei ani, întreg conţinutul grilei de programe pentru postul de televiziune Azteca 1.

Valoarea contractului este de 150.000.000 dolari, a anuntat site-ul turc milliyet.com.tr, citat de blogul romanesc viatacuaromadecafea.com.

Acun Ilıcalı, patronul Acun Medya şi al postului de televiziune TV8 din Turcia, a postat pe Instagram fotografia cu Ricardo Salinas, patronul postului de televiziune Azteca 1, scriind următoarele:

„Urmare a negocierilor purtate în Mexic, trăim mândria de a fi încheiat un contract cu  Salinas, cel mai mare trust media al ţării. Timp de 3 ani, întregul conţinut al grilei postului Azteca 1 va fi produs de Acun Medya. Mulţumesc domnului Ricardo Salinas şi întregului trust media pentru că au avut încredere să ne încredinţeze postul de televiziune.”

Acun Ilıcalı a devenit cunoscut telespectatorilor romani odata cu meciurile internationale de la Exatlon dintre Romania si Turcia, pe care acesta le-a comentat pentru Turcia. In foto sus, alaturi de Cosmin Cernat.

Sursa: viatacuaromadecafea.com

Citeste mai multe despre: