Inventatorul Exatlonului, despre cum s-a nascut ideea celui mai tare show din lume: “Exatlon este un nou sport”

Inventatorul Exatlonului, despre cum s-a nascut ideea celui mai tare show din lume: “Exatlon este un nou sport”

Putina lume stie ca prezentatorul celui mai popular show din Turcia este chiar creatorul Exatlonului.

Exatlon, revelatia mondiala a momentului in lumea televiziunii a pornit de la un concept gandit de Acun Ilicali. Compania detinuta de acesta produce show-ul Exatlon pentru toate tarile unde acesta a fost difuzat pana acum: Brazilia, Mexic si Romania.

Pe Acun, telespectatorii il cunosc din timpul confruntarilor Turcia-Romania, el fiind prezent in cadrul show-ului intr-un rol pe care la noi il joaca Cosmin Cernat: acela de prezentator.

Acun Ilicali a explicat intr-un interviu pentru site-ul oficial al show-ului, extahlon.tv, cum a luat nastere ideea acestei emisiuni. 

“Formatul a fost gandit de doi tineri din Turcia care ne-au venit cu acest concept. Cum se intampla de obicei, eu l-am adaptat complet. Este un reality-show care combina mai multe sporturi. Include cei mai buni sportivi, amatori si profesionisti, din fiecare tara.

“Sportul prinde foarte bine la tv in toata lumea iar Exatlon este in sine un nou sport. In acest moment este „copilasul” nostru insa vrem sa-l transformam intr-un King Kong”, a declarat Acun Ilicali pentru exathlon.tv.  

Citeste mai multe despre: