Iubita lui Vladimir Draghia, mesaj uluitor despre decizia lui de a dona marele premiu Exatlon pentru o cauza nobila! “Visul meu s-a adeverit, iar al lui Vladimir s-a implinit!

Iubita lui Vladimir Draghia, mesaj uluitor despre decizia lui de a dona marele premiu Exatlon pentru o cauza nobila! “Visul meu s-a adeverit, iar al lui Vladimir s-a implinit!

Vladimir Draghia a impresionat aseara o tara intreaga, in ultima Arena Exatlon, dupa castigarea concursului „Exatlon” si a premiului de 100.000 de Euro.

Vladimir va dona intreaga suma unei asociatii care isi propune sa aline suferinta unor copii aflati in situatii limita – Magi Camp. Un gest nobil, care ar putea inspira foarte multi oameni in viitor.

Citeste si: Catalin Cazacu de la Exatlon a schimbat stelele cerului din Dominicana cu luminile unui club de fite din Timisoara! Iata cum si-a facut intrarea!

„La sfarsitul experientei (n.r. ”Exatlon”), mi-am dat seama ca sunt atat de castigat incat nu ar fi cinstit sa pastrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama ca cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei.
Mai mult de atat, cred ca cea mai importanta lectie care poate fi luata din acest gest este exemplul pe care il pot oferi celor de acasa. Daca eu am putut face asta, fiti siguri ca si voi puteti sa oferiti, sa dati de la voi. Daca eu am putut, dupa cinci luni de mancat orez, de dormit pe scandura, sa donez toti acesti bani, si voi puteti, oricand, sa oferiti un euro, doi, trei, celor care au nevoie”, a spus Vladimir imediat dupa ce a obtinut trofeul Exatlon.
Castigatorul „Exatlon” isi asigura sustinatorii ca ii va tine la curent cu situatia cazurilor catre care vor merge cei 100.000 de Euro


Pe de alta parte, iubita lui Vladimir Draghia, chiar daca nu a dorit sa apara public in aceasta perioada,  scris un mesaj induiosator pentru partenerul ei, pe contul de socializare al acestuia, imediat dupa ce eroul ei a castigat marea competitie Exatlon.

“Aseara, visul meu s-a adeverit şi al lui Vladimir s-a împlinit: a zburat. A zburat în momentul în care, dupa cinci luni grele de competitie în condiţii aspre, a aflat ca voi aţi vrut ca el sa fie caştigatorul Exatlon, ediţia 2018. O onoare pe care el nu poate decat sa o foloseasca pentru a aduce bucurie copiilor bolnavi de cancer. Lor le-au fost retezate aripile brusc, dar noi, toţi ceilalţi, putem gasi resursele de a darui acolo unde este nevoie. Cand sunteţi ispitiţi sa faceţi un bine, nu va feriţi chiar daca pare departe de puterea voastra sa schimbaţi ceva. Vladimir s-a lasat dus de val cand i-a trecut prin minte ca daca va ajunge in finala şi va caştiga, va dona premiul celor care vor face bine cu el, iar gandul lui a dospit în el pana s-a materializat. Va mulţumesc în numele lui pentru ca i-aţi fost alaturi, aţi crezut în el şi i-aţi dat şansa incredibila de a face un mare bine. Voi, alaturi de el, aţi facut un mare bine. Mii de mulţumiri şi speram ca experienţa Exatlon v-a atins inimile macar o data. – Alice”

Citeste mai multe despre: