Iulian Pitea isi ia ”Adio” de la trofeul Exatlon Romania! Alin Andronic merge in Marea Finala

Iulian Pitea isi ia ”Adio” de la trofeul Exatlon Romania! Alin Andronic merge in Marea Finala

Marea Finala Exatlon Romania: Iulian Pitea a pierdut in Finala masculina. Cel care merge in Marea Finala este Alin Andronic.

Iulian Pitea a declarat ca se simte deja castigator, pentru a castigat oameni minunati. Iulian Pitea este unul dintre cei mai rapizi concurenti care au fost vreodata la Exatlon.

Iulian Pitea, la doar 21 de ani, a avut perfomante uimitoare la Exatlon Romania si chiar s-a si indragostit. Intre el si Ana Laura Gonzalez s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi au promis ca se vor vizita la finalul emisiunii.

Cine este Iulian Pitea?

Iulian Pitea, varsta de 21 de ani, este un tanar ambitios originar din Brasov. La 26 ani, a fost component al lotului olimpic care a reprezentat Romania la Olimpiada de Iarna de la Sochi, in 2014, la categoria sarituri cu schiurile si a devenit primul roman care a castigat o etapa internationala de sarituri cu schiurile.

A facut sarituri cu schiurile ca sport de performanta si, in prezent, este instructor de schi si de snowboard, atat in Brasov cat si in Austria. Face echitatie, kickboxing, motocross, inot si ca pasiuni are dansurile, mai ales cele latine bachata, salsa, dar a incercat si breakdance. Isi doreste sa devina cascador.

Citeste mai multe despre: