“Jaguarul” Ionut de la Exatlon s-a transformat intr-o “fiara”! Iata ce reactie a avut sotia sa, Nela despre iesirile necontrolate ale partenerului ei, in disputa cu Anca!

“Jaguarul” Ionut de la Exatlon s-a transformat intr-o “fiara”! Iata ce reactie a avut sotia sa, Nela despre iesirile necontrolate ale partenerului ei, in disputa cu Anca!

Jaguarul” Ionut de la Exatlon este unul dintre cei mai destoinici si curajosi concurenti din echipa “Razboinicilor“!

Nela, sotia lui Ionut de la “Exatlon” a marturisit cu lacrimi in ochi ca ii duce foarte mult dorul sotului ei, si isi doreste enorm sa il vada acasa.

“Este greu! Nu se poate explica in cuvinte! Il astept acasa! La final! As fi rautacioasa sa zic ca imi doresc sa vina acum acasa, dar il sustin sa mearga cat mai departe in competitie!”, a spus Nela.

Ionut “Jaguarul” este unul dintre cei mai buni atleti de la “Exatlon” si concurentul care a adus mereu puncte echipei sale. Acesta si-a incurajat colegii in mod pasnic, chiar daca de multe ori a parut ca se abtine cu greu sa nu “muste” dintr-un coechipier. A fost unul cu echipa si-a felicitat echipa cand au dat totul pentru ea. O perioada a fost totul lapte si miere, razboinicii pareau ca sunt foarte uniti. Pana cand Ionut a decis sa spuna totul verde in fata. Acesta a izbucnit la ultima confruntare cu Anca, pe care a hotarat s-o nominalizeze. Cearta lor apriga a facut ca atmosfera din echipa sa se schimbe total.
Nela, sotia lui Ionut a afirmat ca partenerul ei de viata este in general o fire vulcanica insa nu sare niciodata calul, insa spune mereu lucrurilor pe nume.

“Ionut este o fire mai vulcanica, dar nu stiu cum se explica toate iesirile astea ale lui! In situatia in care sunt le vad normale, de la lipsa hranei, faptul ca nu se pot odihni cum trebuie, sunt departe de familie, cred ca toate astea il influenteaza!”, a spus Nela.

Citeste mai multe despre: