Kanal D isi consolideaza pozitia pe primul loc in topul audientelor Seara celei de-a doua eliminari de la “Exatlon” a plasat statia pe primul loc in preferintele telespectatorilor

Kanal D isi consolideaza pozitia pe primul loc in topul audientelor
 
Seara celei de-a doua eliminari de la “Exatlon” a plasat statia pe primul loc in preferintele telespectatorilor

Seara celei de a doua eliminari de la “Exatlon” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul audientelor, pe targetul National si All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media. 10,4% Rating si 21.7% cota de piata a inregistrat statia la nivelul publicului din intreaga tara, si 8,0% Rating si 17,2% cota de piata in randul telespectatorilor de la orase.

Pe targetul Comercial statia s-a plasat pe locul doi, cu 7,6% Rating si 19,8 cota de piata, la mica distanta de primul clasat.

            O medie de 1.865.000 de telespectatori din Romania au urmarit Kanal D in intervalul monitorizat (20:17- 23:04), in fiecare minut al difuzarii show-ului, iar minutul de aur, inregistrat la 21:52, a adunat in fata micilor ecrane 2.366.000 de telespectatori.

            Ieri a fost spectacol total la “Exatlon”, cele doua echipe rivale, Faimosii si Razboinicii, s-au inclestat pe terenul de fotbal, unul neobisnuit de dificil din cauza nisipului pe care au fost nevoiti concurentii sa alerge si sa inscrie atat de necesarele goluri pentru a-si adjudeca dreptul de a locui in casa.

 Accidentarile au fost la ordinea zilei, Anda Adam, Anca, din echipa Razboinilor, si Anca Surdu au fost victime in lupta pentru castigarea punctelor. Concurentii s-au inclestat nu numai fizic, ci si verbal, in special fetele au ripostat puternic pe teren si nu numai. Confruntarea de pe terenul de fotbal s-a terminat cu victoria decisiva a Faimosilor.

    Dramatice au fost si momentele in care concurentii au asteptat si aflat numele celui de-al doilea eliminat din concurs. Chiar daca aseara a avut o revenire spectaculoasa in timpul meciului, inscriind goluri pretioase, Diana Kovacs, campioana de judo din echipa Razboinicilor, a parasit competitia, in urma voturilor telespectatorilor.

            Sambata aceasta, de la ora 20:00, se anunta noi probe dificile, care le vor pune la incercare concurentilor “Exatlon” forta, indemanarea si puterea de concentrare.  

Urban 18-49:

Urban:

National:

Source: Kantar Media Romania
Date: 23.01.2018

 

 

Citeste mai multe despre: