Kanal D isi mentine pozitia de lider absolut de audienta in Prime Time cu “Exatlon”!

Kanal D isi mentine pozitia de lider absolut de audienta in Prime Time cu “Exatlon”!

In aceasta seara, telespectatorii vor afla ce echipa isi va propune nominalizatii spre eliminare din concurs.

Milioane de romani au urmarit aseara cel mai iubit reality din Romania, “Exatlon”,  pe parcursul a celor aproape trei ore de difuzare, Kanal D clasandu-se in Prime Time, pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate categoriile de public monitorizate. 

Fenomenul “Exatlon” a tinut in minutul de maxima audienta, atins la ora 21:45, peste doua milioane si jumatate de fani (2.531.000), in momentul in care telespectatorii urmareau cu sufletul la gura duelul intre Valentin Chis, de la Faimosi, si Alex, de la Razboinici

Aseara, in intervalul 20:32 – 23:17, Kanal D a fost lider absolut de audienta si a inregistrat 10,2% rating si 25,0% cota de piata, pe targetul Comercial, 11,2% rating si 23,0% cota de piata, pe targetul National, si 9,2% rating si 19,4% cota de piata, pe targetul All Urban. 

Anca Surdu a parasit competitia “Exatlon” din cauza unor probleme medicale 

Inaintea probelor de aseara, Cosmin Cernat a facut aseara un anunt neasteptat pentru cei din fata micilor ecrane, Anca Surdu este nevoita sa paraseasca competitia “Exatlon”, din cauza unor probleme medicale. 

“Din cauza unor probleme de sanatate, nu sunt mari – dar ele exista, nu vrem sa ii ingrijoram pe cei de acasa – Anca Surdu nu va mai continua aventura ei aici, la <Exatlon>”, a anuntat vestea prezentatorul emisiunii. 

In aceasta seara, de la 19:45, telespectatorii vor afla cine va castiga jocul din Arena si ce echipa va trebui sa ia decizia dificila de a-si propune cele trei nominalizari spre eliminare.

Dupa 27 de nopti dormite in cotet, Razboinicii au o noua sansa de a lupta pentru a reveni in casa, dar si pentru protectia oferita de la eliminare. 

Ce echipa va castiga duelul din aceasta seara in Arena, cel care ofera imunitate de la eliminare si cine va dormi in casa veti putea afla in editia din aceasta seara, de la 19:45, urmarind reality-ul “Exatlon”, numai la Kanal D!

Citeste mai multe despre: