Kanal D isi reconfirma suprematia cu “Exatlon”! Statia a fost lider incontestabil de audienta, pe toate targeturile, cu cel mai iubit reality din Romania

Kanal D isi reconfirma suprematia cu “Exatlon”! Statia a fost lider incontestabil de audienta, pe toate targeturile, cu cel mai iubit reality din Romania

Kanal D isi mentine suprematia in topul audientelor din Romania, statia fiind aseara, cu “Exatlon”, lider absolut de audienta.

Exatlon, cea mai puternica competitie sportiva televizata a momentului, a pozitionat aseara Kanal D pe primul loc, in topul televiziunilor din Romania, pe toate targeturile monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.
Lupta stransa dintre Faimosi si Razboinici a tinut ieri seara, in fata micilor ecrane, in intervalul 20:03 – 23:06, peste doua milioane de romani (2.259.000), minutul de aur, atins la 21:17, totalizand 2.804.000 de telespectatori.
In intervalul  20:03 – 23:06, Kanal D a ocupat primul loc, pe targetul Comercial, cu 10,9% rating si 23,8% cota de piata, tot prima pozitie, pe targetul publicului de la orase, cu 10,5% puncte de rating si 20,5% cota de piata, iar la nivelul publicului National, si-a afirmat suprematia cu 12,6% rating si 24,7% cota de piata.
Chiar daca au fost cateva momente tensionate intre cele doua echipe, inerente unei astfel de competitii, Faimosii si Razboinicii au demonstrat ca lupta, deopotriva, pana la ultima suflare, pentru victorie. In confruntarea de aseara, Razboinicii au castigat “la milimetru” in fata Faimosilor, cu scorul de 10 la 9, astfel ca la ultima proba, echipa victorioasa s-a putut bucura de  o masa pe cinste, dar si-a adjudecat si dreptul de a primi mesaje de la familie, de la cei dragi.
In aceasta seara, de la ora 19:45, urmeaza o noua editie “Exatlon”, in care cele doua echipe, Razboinicii si Faimosii, vor avea de infruntat noi probe extrem de dificile.
Nu ratati cea mai tare competitie sportiva, “Exatlon”, de sambata pana miercuri, de la 19:45, la Kanal D.

Audiente “Exatlon”, sursa Kantar Media Romania
11.03.2018

Targetul 18-49 Urban

Targetul All Urban


Targetul National

 

Citeste mai multe despre: