Kanal D, lider de audienta pe toate targeturile cu “Exatlon”!

Kanal D, lider de audienta pe toate targeturile cu “Exatlon”!

“Exatlon”, cea mai intensa competitie sportiva televizata, a pozitionat aseara Kanal D pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Chiar daca au pierdut in fata echipei Turciei, romanii au dovedit inca o data ca sunt adversari redutabili si ca dau totul in lupta pentru tara lor! Lupta stransa care s-a dus intre echipa Romaniei si cea a Turciei a tinut in fata micilor ecrane, in minutul de aur, inregistrat la 21:30, 2.530.000 de telespectatori.

Prima pozitie de podium a fost ocupata de Kanal D, pe targetul Comercial, cu 10,1% Rating si 24,8% cota de piata; tot pe primul loc s-a plasat statia si in ceea ce priveste publicul de la orase, cu 10,2% Rating si 21,4% cota de piata, si la nivelul publicului National, cu 12,2% Rating si 24,7% cota de piata, in intervalul 20:15-23:15.
Romanii au luptat eroic, chiar daca norocul nu a fost de partea lor aseara. Acestia au pierdut in fata echipei Turciei, cu scorul de 10-6, de multe ori departajarea facandu-se la fractiuni de secunda. Ionut, Stefan, Lupu, Roxana au inscris puncte pretioase pentru echipa si i-au facut pe redutabilii lor adversari din teren sa admire inca o data puterea romanilor de a reveni spectaculos cu victorii pe traseele dificile, care le-au testat agilitatea, forta, indemanarea si stapanirea de sine. Nu au lipsit nici momentele extrem de tensionate intre concurenti, dorinta de a castiga facandu-i pe unii dintre ei sa isi piarda controlul. Ingenuncheat, coplesit de faptul ca a pierdut in fata lui Stefan, Turabi nu si-a putut stapini furia cand Ionut, in bucuria victoriei, a trimis o minge catre popicele de pe terenul fostului pugilist; boxerul si i-a aruncat acestuia cu nisip pe spate.  Turabi a fost sanctionat pentru iesirea sa, considerata nesportiva, si scos din joc.

Razboinicii si Faimosii au demonstrat inca o data ca pot lasa orgoliile deoparte si pot deveni o singura echipa. Telespectatorii au putut fi martorii unor momente emotionante in care fostii rivali se incurajau unul pe celalalt, se luau la propriu in brate si se sfatuiau reciproc. Ramane de vazut daca buna intelegere dintre ei, sub drapelul Romaniei, va avea un efect vizibil si in competitiile viitoare intre Razboinici si Faimosi.

In aceasta seara, de la ora 19:45, urmeaza o noua editie incendiara “Exatlon”, in care cele doua echipe, Razboinicii si Faimosii, vor avea parte de o surpriza uriasa si de un traseu extrem de dificil.  Fanii “Exatlon” au motiv de bucurie pentru ca isi vor putea urmari eroii preferati cinci zile consecutiv, de sambata pana miercuri, de la 19:45.
 

Audiente Exatlon, sursa Kantar Media Romania, interval 20:15-23:15
03-03-2018

Citeste mai multe despre: