Kanal D, lider incontestabil de audienta cu „Exatlon”! Reality-ul filmat in Republica Dominicana a plasat statia pe primul loc, pe toate targeturile

Kanal D, lider incontestabil de audienta cu „Exatlon”! Reality-ul filmat in Republica Dominicana a plasat statia pe primul loc, pe toate targeturile

Editia dramatica de aseara „Exatlon”, in care s-a dat batalia pentru casa, a pozitionat Kanal D pe locul 1 in top, pe toate targeturile monitorizate, in intervalul 20:03 -23:12, conform cifrelor furnizate de Kantar Media.

Inclestarea teribila dintre Razboinici si Faimosi s-a incheiat cu victoria acestora din urma si a tinut telespectatorii din intreaga tara cu sufletul la gura.
Kanal D a fost pe prima pozitie in top, pe publicul Comercial, cu 9,6% Rating si 21,8% cota de piata, tot pe primul loc s-a clasat si la nivelul publicului National, cu 11,8% Rating si 22,5%  cota de piata. Prima pozitie i-a revenit Kanal D si in randul publicului de la orase, cu 9,6% Rating si 18,8% Share.
Minutul de aur, atins la 22:42, a tinut in fata micilor ecrane 2.629.000 de telespectatori.

Tensiunea maxima i-a facut pe unii dintre concurenti sa rabufneasca, atat in echipa Razboinicilor, cat si in cea a Famosilor. Anca a fost acuzata de Alina ca isi saboteaza echipa prin modul in care se manifesta de pe margine, iar Andrei si Vladimir au avut un moment tensionat, provocat de evolutia Dianei Belbita pe traseu. In acelasi timp, in echipa Razboinicilor, Alex, noul venit, si-a atras nemultumirea celorlalti barbati din echipa pentru ca ar fi criticat, dupa lupta, alegerea lui Ionut pentru proba cu stafeta, cea care a si decis cine merge in casa si cine in baraca.


In aceasta seara miza este uriasa, echipa invinsa va pierde un concurent. Astazi, la „Exatlon”, este momentul propunerilor de eliminare. Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, o noua competitie extrem de tensionata, ambele echipe vor face totul pentru a nu fi obligate sa faca propunerile de eliminare.


Source: Kantar Media Romania              
Date: 04.02.2018                   
 

Citeste mai multe despre: