Kanal D, locul I, cu “Exatlon”! In aceasta seara telespectatorii vor afla cine sunt concurentii propusi spre eliminare!

Kanal D, locul I, cu “Exatlon”! In aceasta seara telespectatorii vor afla cine sunt concurentii propusi spre eliminare!

Aseara, cel mai indragit reality sportiv din Romania, “Exatlon” a pozitionat Kanal D pe primul loc in preferintele publicului.

Statia s-a aflat pe prima pozitie, pe doua segmente de public, All Urban si National. La nivelulul publicului de la orase, Kanal D a acumulat 8,6% puncte de rating si 17,9% cota de piata, iar in randul populatiei la nivel National, statia si-a pastrat pozitia de lider, cu 10,9% rating si 22,4% cota de piata. Pe targetul Comercial, Kanal D a acumulat 8,8% si 21,2% cota de piata, ocupand locul secund, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Aproape doua milioane de romani (1.941.000) au urmarit indragitul reality sportiv, in intervalul 20:24-23:05, minutul de aur, fiind inregistrat la 22:43, cand in fata televizoarelor s-au adunat 2.387.000 de privitori.
Aseara, Faimosii au castigat competitia in fata Razboinicilor, cu scorul de 10-6, punctul decisiv al probei fiind adus de Giani Kirita.
Faimosii au castigat cele doua premii puse in joc, o excursie la Samana (situata in Nord – Estul Republicii Dominicane, una dintre cele mai frumoase zone ale insulei Hispaniola), si o masa copioasa la restaurant.

Aseara, Faimosii si Razboinicii s-au aflat pentru prima data la Quiz-Arena pentru a participa la un concurs individual, la finalul acestuia existand un singur invingator. Castigatorul Valentin Chis, de la Faimosi, a ales sa savureze briosele cu ciocolata, premiul pus in joc, cu Diana Bulimar, Diana Belbita si Vladimir Draghia.
In aceasta seara, de la ora 19:45, urmeaza o noua editie “Exatlon”, in care vom afla cine sunt nominalizatii spre eliminare.
Nu ratati cea mai tare competitie sportiva, “Exatlon”, de sambata pana miercuri, de la 19:45, la Kanal D.

Audiente “Exatlon”, sursa Kantar Media Romania
12.03.2018

Citeste mai multe despre: