Larisa, pentru prima data cu ochii in lacrimi de cand e la Exatlon! Sotul ei explica adevaratul motiv EXCLUSIV

Larisa, pentru prima data cu ochii in lacrimi de cand e la Exatlon! Sotul ei explica adevaratul motiv EXCLUSIV

Larisa a fost nominalizata din nou in editia Exatlon din 17 aprilie. Desi, nu este la prima propunere din partea echipei sale, concurenta a fost vazuta pentru prima data cu ochii in lacrimi.

Larisa s-a dovedit pana acum a fi una dintre cele mai bune concurente de la Exatlon, ea aducand multe puncte importante echipei Faimosilor. Pana acum, Larisa nu a fost vazuta plangand, indiferent de cat de mult a suferit, fie ca era vorba despre o accidentare sau despre o infrangere. Mai mult, colegii ei, dar si  telespecatorii au fost mereu uimiti de faptul ca Larisa avea mereu zambetul pe buze. Pana aseara! In timpul nominalizarilor din arena Exatlon din 17 aprilie, Larisa a vorbit cu ochii in lacrimi. Shady, sotul Larisei, a explicat motivul pentru care crede el ca tanara a avut ochii in lacrimi. Nu a fost pentru ca a fost ea nominalizata, ci pentru ca a fost dezamagita, s-a facut o nedreptate in echipa, crede sotul Larisei.

“Clar a fost dezamagita de data asta si a avut ochii in lacrimi. Efortul pe care il depune Larisa pentru echipa este mare, aduce puncte, este rapida, dar nu este apreciata. Nu poti sa zici acum ca unul e mai bun, altul mai slab. Nu stiu cum de au fost nominalizate Larisa si Diana Belbita, care au fost criteriile, dar cred ca ea a simtit ca s-a facut o nedreptate si de aceea nu a mai avut puterea sa se abtina si era sa planga”, ne-a spus Shady, sotul Larisei de la Exatlon.

Larisa, Geanina si Diana, adica toate cele trei fete ramase in echipa Faimosilor, au fost nominalizate in Arena Exatlon din 17 aprilie, iar una dintre cele trei concurente va parasi in aceasta seara competitia.

Citeste mai multe despre: