Lupu de la EXATLON a dat cartile pe fata si a spus ce crede despre fiecare concurent de la #Faimosii si #Razboinicii! Ce a spus cand l-a vazut in fata ochilor pe Ionut, cel care l-a nominalizat pentru eliminare

Lupu de la EXATLON a dat cartile pe fata si a spus ce crede despre fiecare concurent de la #Faimosii si #Razboinicii! Ce a spus cand l-a  vazut in fata ochilor pe Ionut, cel care l-a nominalizat pentru eliminare

Proaspat intors in tara, Stefan Lupu, ultimul dintre concurentii eliminati de la #Razboinicii, a fost invitat la mai multe emisiuni TV pentru a dezvalui telespectatorilor lucruri nestiute din Republica Dominicana.

Marti, Lupu a fost invitatul lui Teo si a lui Bursucu’ la TEO Show si a fost pus in fata probei adevarului: pe masura ce pe un ecran apareau chipurile concurentilor de la Exatlon, el trebuia sa spuna, intr-un cuvant, ce ii inspira concurentul respectiv.

Printre concurentii care i-au inspirat cele mai puternice emotii au fost Ionut si Mariana de la #Razboinicii si Vladimir Draghia ori Andrei Stoica de la #Faimosii.

Despre Mariana, Lupu a spus ca “este o eroina” si s-a aratat surprins ca atleta a ajuns pana in aceasta faza a competitiei.

Cuvantul care i-a venit in minte in momentul in care l-a vazut pe Ionut a fost “agitat”. Anterior, Lupu a sustinut ca Ionut nu l-a avut la inima de la inceputul competitiei. Ionut a fost cel care l-a propus pe Lupu pentru eliminarea de la EXATLON.

Vezi mai jos cum i-a descris Lupu pe ceilalti concurenti:

Citeste mai multe despre: