Lupu, fostul concurent de la Exatlon, continua sa se antreneze in aer liber! Si-a luat fratele si s-au pus pe treaba! Iata cu ce a inlocuit fostul razboinic traseele din Dominicana

Lupu, fostul concurent de la Exatlon, continua sa se antreneze in aer liber! Si-a luat fratele si s-au pus pe treaba! Iata cu ce a inlocuit  fostul razboinic traseele din Dominicana

Lupu s-a numarat printre cei mai buni concurenti din echipa Razboinicilor de la Exatlon.

Lupu este un tanar sportiv din Ploiesti, care a ajuns in Republica Dominicana, inlocuindu-l pe Bogdan, concurentul Exatlon care a decis sa se intoarca acasa dupa doar cateva saptamani petrecute in competitie.

Lupu a practicat luptele, insa in ultima perioada el a facut parkour. Si inainte de plecarea la Exatlon, Lupu s-a antrenat cu fratele sau, acesta fiind la randul sau un sportiv experimentat.

Dupa saptamanile petrecute in Republica Dominicana, in cadrul competitiei Exatlon, Lupu a revenit in tara, unde si-a reluat antrenamentele obisnuite alaturi de fratele sau. De curand, cei doi au mers pe un teren amenajat de baschet, unde au petrecut cateva ore antrenandu-se. Mai mult decat atat fratele lui Stefan a decis sa imortalizeze momentul in care fostul razboinic si-a etalat calitatile de jucator experimentat de baschet.

“Cineva mi-a spus o vorba care suna cam asa : “Ai grija de corpul tau pentru ca el este casa ta pentru toată viaţa!”, a scris Lupu pe contul lui de socializare.

 

O filmare bună pentru un şut bun ! Multumesc bro!

O postare distribuită de Lupu Stefan (@lupu.stefann) pe

Citeste mai multe despre: