Lupu, fostul razboinic de la EXATLON, coplesit de mesajele emotionante si incurajatoare venite din partea fanilor sai! Iata ce le-a transmis tanarul tuturor celor care l-au sustinut din umbra!

Lupu, fostul razboinic de la EXATLON, coplesit de mesajele emotionante si incurajatoare venite din partea fanilor sai! Iata ce le-a transmis tanarul tuturor celor care l-au sustinut din umbra!

Lupu, cel mai recent eliminat de la Exatlon, a revenit astazi in Romania, dar a ramas cu gandul la fostii sai colegi.

Lupu a fost nominalizat pentru eliminare din echipa Razboinicilor impreuna cu Alina si Roxana, insa a strans cele mai putine voturi de sustinere din partea telespectatorilor si, astfel, a fost nevoit sa se intoarca acasa. La sosirea in tara, fostul razboinic s-a aratat incantat de experienta traita in Republica Dominica si in totodata si-a exprimat si regretul ca nu a reusit sa mai ramana in competitie.

“O experienta pe cinste, o lectie de viata, am invata foarte multe chestii si chiar o sa ma folosesc pe viitor de tot ceea ce am invatat acolo! Am fost cat de cat sinceri pe final unul cu celalalt, am reusit sa discutam un pic! Atuuri sportive avem cu totii, doar ca trebuie sa fim putin mai calmi si sa ne gandim inainte de a face anumite actiuni!”, a spus Lupu.

Desi a revenit in sanul familiei sale, careia i-a dus dorul in Republica Dominicana, Lupu este nostalgic dupa tot ceea ce a insemnat pentru el competitia Exatlon si se gandeste neincetat la fostii sai colegi, pe care a promis ca ii va sustine cu tarie de acasa. Tanarul a fost extrem de emotionat de mesajele de incurajare sosite din partea fanilor sai , din mediul virtual, care l-au sustinut in toata aceasta perioada si a tinut sa le transmita si el un gand de multumire.

Mesajele fanilor nu au contenit sa apara pe contul de socializare al fostului concurent Exatlon:
“Ai fost un concurent cu foarte multe calitati. Ai dat tot ce puteai pt a castiga echipa #razboinicilor. Ai avut potential. Asta s-a vazut de cand ai venit la Exatlon. Si noi vom sustine in continuare echipa #razboinicii. Lupu esti cel mai tare. Ai fost si vei ramane concurentul meu preferat de la Exatlon.”
“Imi pare rău ca ai plecat!”
“Nu trebuia sa pleci! Imi pare rau! Mult succes in viata si sper sa te revedem anul viitor!”
“Bravo, Lupu! Ramai un razboinic adevarat pentru totdeauna!”


 
“Un loc cu peisaje de vis si experienta vieţii mele. Multumesc tuturor pentru tot ce a ti construit aici acasa! Cred, cu toata puterea, ca o sa lupt de acasa pentru ei asa cum am luptat si aici! Sunt cele mai importante cuvinte spuse de mine in ultimul moment de arena! Hai RAZBOINICII!!!”, a scris Lupu pe contul lui de socializare.
 

Citeste mai multe despre: