Lupu vrea inapoi la Exatlon? Mesajul pe care l-a postat dupa ce s-a intors in Romania

Lupu vrea inapoi la Exatlon? Mesajul pe care l-a postat dupa ce s-a intors in Romania

Lupu, fostul razboinic de la Exatlon se reacomodeaza cu clima din Romania.

Lupu a fost nominalizat pentru eliminare din echipa Razboinicilor impreuna cu Alina si Roxana, insa a strans cele mai putine voturi de sustinere din partea telespectatorilor si, astfel, a fost nevoit sa se intoarca acasa. La sosirea in tara, fostul razboinic s-a aratat incantat de experienta traita in Republica Dominica si in totodata si-a exprimat si regretul ca nu a reusit sa mai ramana in competitie.

“O experienta pe cinste, o lectie de viata, am invata foarte multe chestii si chiar o sa ma folosesc pe viitor de tot ceea ce am invatat acolo! Am fost cat de cat sinceri pe final unul cu celalalt, am reusit sa discutam un pic! Atuuri sportive avem cu totii, doar ca trebuie sa fim putin mai calmi si sa ne gandim inainte de a face anumite actiuni!”, a spus Lupu.

Desi a revenit in sanul familiei sale, careia i-a dus dorul in Republica Dominicana, Lupu este nostalgic dupa tot ceea ce a insemnat pentru el competitia Exatlon si se gandeste neincetat la fostii sai colegi, pe care a promis ca ii va sustine cu tarie de acasa, dar si la superbele locatii dominicane.

Tanarul a fost extrem de emotionat de mesajele de incurajare sosite din partea fanilor sai, din mediul virtual, care l-au sustinut in toata aceasta perioada si a tinut sa le transmita si el un gand de multumire.
 
“Un loc cu peisaje de vis si experienta vieţii mele. Multumesc tuturor pentru tot ce a ti construit aici acasa! Cred, cu toata puterea, ca o sa lupt de acasa pentru ei asa cum am luptat si aici! Sunt cele mai importante cuvinte spuse de mine in ultimul moment de arena! Hai RAZBOINICII!!!”, a scris Lupu pe contul lui de socializare.

Lupu, tanjeste enorm dupa vremea calda din Republica Dominicana. Seara trecuta, tanarul a publicat pe contul lui de socializare doua filmulete inedite in oglinda, unul din Romania cu peisajul alb si sumbru si unul cu plajele insorite din Dominicana.

 

23.03.18. #zapada #in #dominicana

O postare distribuită de Lupu Stefan (@lupu.stefann) pe

Mar 22, 2018 at 6:28 PDT

Citeste mai multe despre: