Mama Dianei Belbita de la Exatlon spune cum i s-a schimbat viata de doua luni. “Ma opresc necunoscuti pe strada”

Mama Dianei Belbita de la Exatlon spune cum i s-a schimbat viata de doua luni. “Ma opresc necunoscuti pe strada”

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai iubite concurente din competitia-fenomen difuzata de Kanal D.

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs. Mama concurentei din echipa Faimosilor de la Exatlon ne-a marturisit ca si ea este perseverenta, nu se lasa doborata si e la fel de patimasa ca fiica ei. 

“Cand mergeam cu sotul meu la meciurile Dianei, eu ma apropiam de cusca, urlam, imi incurajam fiica. Sotul meu este mai linistit. Statea cuminte pe scaun si privea fara sa-si manifeste emotiile.”, a spus Crina, mama Dianei Belbita de la Exatlon.

Crina Belbita a povestit, de asemenea, ca viata ei s-a schimbat in totalitate de cand fiica ei a plecat in Republica Dominicana. Oamenii o opresc pe strada si ii spun cat de mult o admira si o sustin pe Diana.

“Toata Oltenia ii tine pumnii Dianei. Ma opresc oameni necunoscuti pe strada, imi spun ca tin cu ea, ca merita sa castige, ca o sustin. Daca toata energia noastra pozitiva ar ajunge la ea, ar castiga cu siguranta”, a spus cea care i-a dat viata indragitei Diana Belbita de la Exatlon. (G.C.)

Citeste mai multe despre: