Mama lui Catalin Cazacu de la Exatlon, mesaj emotionant dupa ce fiul ei a ramas in concurs! Sportivul fusese nominalizat pentru eliminare

Mama lui Catalin Cazacu de la Exatlon, mesaj emotionant dupa ce fiul ei a ramas in concurs! Sportivul fusese nominalizat pentru eliminare

Mama lui Catalin Cazacu de la Exatlon a transmis un mesaj emotionant tuturor celor care l-au votat pe sportiv ca sa ramana in competitia din Dominicana.

Melania Cazacu, mama lui Catalin Cazacu de la Exatlon, i-a surprins pe fanii sportivului cu un mesaj emotionant!


Serile trecute, Catalin Cazacu, Bruce si Geanina au fost nominalizati pentru eliminare. Mama lui Cazacu s-a bucurat intr-un fel pentru ca nu mai poate de dorul fiului ei si e nerabdatoare ca acesta sa vina acasa. Pe de alta parte insa, Melania Cazacu a vazut ca sportivul isi doreste sa nu fie eliminat, sa ramana in concurs si sa lupte in continuare alaturi de echipa lui, “Faimosii”. Surprizantor, cea care a fost eliminata de la Exatlon a fost Geanina, moment in care Cazacu a rasuflat usurat. Melania, mama lui Catalin, le-a multumit tuturor celor care l-au votat pe fiul ei ca sa ramana in concurs.


 
“Multumim tuturor celor care au fost alaturi de fiul nostru, Catalin si l-au sustinut pe tot parcursul concursului, dar mai ales in momentul nominalizarii lui pentru eliminare. Gandurile, rugaciunile si voturile voastre au fost extrem de importante.
Datorita voua, Catalin a ramas in concurs asa cum si-a dorit”, e mesajul emotionant al mamei lui Catalin Cazacu de la Exatlon.

Citeste mai multe despre: