Mama unui faimos a facut DEZVALUIRI dureroase: ”Mi se rupea sufletul…”

Mama unui faimos a facut DEZVALUIRI dureroase: ”Mi se rupea sufletul…”

Desi nu este de mult timp in concurs, Cristi Boboc pare ca s-a integrat deja in echipa Faimosilor.

“Un tip ambitios, puternic si timid”, cum se descria inainte de imbarcarea spre Republica Dominicana, Cristi a inteles de mic ca sansa spre un viitor mai bun este sportul.

A fost norocos sa aiba alaturi o familie care l-a incurajat si o mama care sa il asculte, sa il sprijine si care sa aiba rabdarea de a-i raspunde si de 14 ori la telefon cand era la internat si simtea ca nu poate merge mai departe.

Cristi a plecat de mic din satul unde se nascuse, Luciu ( judetul Ialomita) pentru a se pregati pentru viitoarele competitii de atletism.

Era mititel cand l-am dus la Slobozia, la internat”, isi aminteste doamna Mariana Boboc clipa cand si-a lasat puiul sa “zboare”. Avea doar 14 ani si era in clasa a saptea.

Ne suna si ma intreba <<Mami, tie nu iti e dor de mine?>> si ii spuneam <<Ba da, puiule, nu vorbim la telefon?>>. Ii spuneam si sotului ca el nu o sa reziste departe de noi.

Mi se rupea sufletul de fiecare data”, rememoreaza doamna Boboc inceputurile in atletism, departe de casa, ale faimosului Exatlon.

Citeste mai multe despre: