Mariana a dezvaluit cate ore dormea pe zi la Exatlon!

Mariana a dezvaluit cate ore dormea pe zi la Exatlon!

In perioada in care a stat in Republica Dominicana, “Razboinicei” Mariana ii era imposibil sa se odihneasca suficient.

Competitia dura din Republica Dominicana a marcat-o teribil pe Mariana. Considerata drept una dintre cele mai puternice femei de la Exatlon, “Razboinica” a intampinat si ea multe probleme la fata locului.
Intoarsa in tara, sportiva a vorbit despre greutatile pe care le-a intampinat departe de lume. “Era greu sa te adaptezi la conditiile de la Exatlon, mai ales ca noi, cei din echipa “Razboinicilor”, am stat foarte mult timp in cotet. Insa, pana la urma, de la zi la zi, si incet, incet, situatia s-a schimbat. Va spun sincer, chiar la un moment dat, te obisnuiesti si totul ti se pare natural. Mancarea putina si statul pe scandura te intareste”, a povestit Mariana.
Daca lipsa hranei si situatiile dificile in care locuia nu au doborat-o, a existat totusi ceva peste care “razboinica” nu a putut sa treaca. De altfel, Mariana a socat cand a spus cate ore dormea la Exatlon. “Acolo, nu aveam ceas, dar eu stiam exact cat timp trecea. Poate tocmai de aceea, imi calculam timpul. Va spun, si stiti ca eu nu mint, nu ma odihneam mai deloc. Eram in sacul ala si doar cinci ore puteam sa stau cu ochii inchisi. In rest, ma uitam la scanduri sau plecam sa ma antrenez pe plaja”, a dezvaluit indragita competitoare (Cornelia Ionescu)

 

Citeste mai multe despre: