Mariana, fosta razboinica de la Exatlon, despre drama vietii sale! “Erau zile in care uitam sa mananc!” Iata ce marturisiri tulburatoare a facut atleta despre cele mai dificile momente care i-au marcat copilaria!

Mariana, fosta razboinica de la Exatlon, despre drama vietii sale! “Erau zile in care uitam sa mananc!” Iata ce marturisiri tulburatoare a facut atleta despre cele mai dificile momente care i-au marcat copilaria!

Mariana, razboinica de la Exatlon si-a deschis sufletul si a povestit cele mai crunte momente ale existentei sale.

Desi destinul nu a fost destul de ingaduitor cu Mariana si a purtat-o de-a lungul timpului prin multe momente dificile, aceasta nu a cedat niciodata, ci dimpotriva a incercat mereu sa o ia de la capat si sa mearga mai departe cu optimism si incredere. Aceasta mentalitate a ajutat-o enorm si in sportul practicat reusind cu resurse minime sa ajunga la performanta.

Mariana a marturisit ca intreaga sa viata a fost presarata cu momente dificile, insa greutatile si necazurile nu au doborat-o ci au facut-o din ce in ce mai puternica. In prezent, sportiva se confrunta cu faptul ca nu are o locuinta stabila, proprie in care sa traiasca fara grija zilei de maine. Aceasta a declarat ca isi doreste enorm sa aiba o garsoniera a ei si sa isi gaseasca un job care sa ii asigure si traiul zilnic.

“Cea mai mare durere a mea este aceea ca va trebui sa imi caut undeva unde sa stau, o casuta a mea, cum spun eu, garsoniera a visurilor mele, pentru a nu ma mai chinui cu chirie cum m-am chinuit atatia ani de zile! Ma gandesc ca trebuie sa-mi caut de lucru si ma gandesc in acelasi timp ca vreau sa fac performanta in continuare pentru ca stiu ca pot si voi face tot posibilul sa pot sa imi iau tot ce imi doresc! Am tot lucrat la firma de jaluzele, la un restaurant si asa am putut sa-mi platesc chiria la garsoniera unde stateam!”, a spus Mariana.

Fosta razboinica de la Exatlon a marturisit ca s-a descurcat foarte greu la inceput, cand abia reusea sa-si gestioneze putinii bani castigati cu truda printe multele antrenamente. De cele mai multe ori din lipsa banilor avea zile in care pur si simplu uita ca trebuie sa manance.

“Din pacate faceam calcule dar pentru mancare uitam de multe ori! Erau zile in care uitam sa mananc!”, a adaugat Mariana.

Mariana a povestit ce copilarie chinuita a avut, cand inca de la primele luni de viata a fost dusa de mama sa la orfelinat, sub presiunea surorii ei, care a obligat-o sa ii creasca copiii.


 

Citeste mai multe despre: