Mariana, fosta razboinica de la Exatlon, momente coplesitoare la sosirea in tara! “Chiar nu stiu unde sa ma duc!” Iata ce marturisiri cutremuratoare a facut atleta despre drama prin care trece!

Mariana, fosta razboinica de la Exatlon, momente coplesitoare la sosirea in tara! “Chiar nu stiu unde sa ma duc!” Iata ce marturisiri cutremuratoare a facut atleta despre drama prin care trece!

Mariana, fosta razboinica de la Exatlon a revenit in tara cu fruntea sus si este hotarata sa mearga mai departe in ciuda greutatilor care o asteapta.

La sosirea pe pamant romanesc, Mariana a fost intampinata de doua prietene dragi care o asteptau cu nerabdare la aeroport. Coplesita de emotii, fosta razboinica a marturisit ca i-ar fi placut sa isi vada fiul la aeroport insa este constienta ca acesta nu avea cum sa ajunga deoarece se pregateste intens de bacalaureat, insa revederea celor doua prietene de suflet i-a umplut inima de bucurie.

“Valentin Cristian este un copil minunat si frumos, dar e foarte timid si cuminte, lui nu ii place sa iasa, asta e fiul meu! Ca orice mama, copilul pentru mine inseamna totul! Fiul meu e foarte mandru de mine! Se bucura pentru mine! Niciunui copil nu-i place sa ii sufere parintele! Si eu am vazut la mama mea cat a suferit si am iubit-o ca pe ochii din cap si incercam sa fiu cuminte si sa invat, chiar daca eram cel mai tampit copil si bateam toti baietii de la bloc! Am incredere in copilul meu!”, a spus Mariana.

Citeste si: Mariana, cea sensibila versus Mariana, cea razboinica si ambitioasa, care isi mobiliza colegii! Iata cum reusea fosta concurenta Exatlon sa se transforme intr-o fiara in competitie! “Eu eram Giani Kirita in varianta feminina!”

Citeste si: Anca Surdu, despre afectiunea crunta care a facut-o sa paraseasca Exatlon! “Mi-au aparut bubite pe toata fata apoi s-au transformat intr-o alergie grava!” Iata ce destainuiri uluitoare a facut fosta concurenta despre experienta traita in Republica Dominicana!

Chiar daca a plecat in Republica Dominicana, hotarata sa castige Exatlonul, Mariana a vorbit deschis despre motivele care au scos-o din competitie si despre ce crede ea ca oamenii nu pot vedea din fata micului ecran.
“Daca am gresit cu ceva? Probabil ca lumea a vazut ca sunt mult prea sensibila, ma gandesc! Poate ca nu m-a cunoscut suficient de bine! Poate ca lumea nu a stiu ca eu am avut taria sa alerg 246 de kilometri in 33 de ore fara absolut nimeni langa mine! Telespectatorii nu stiu ca Mariana are momente cand plange dar nu stiu ca atunci cand stateam pe plaja in genunchi si ma rugam, o simteam pe mama langa mine, m-am ridicat si am zis: gata, capul sus!”, a spus Mariana.

Citeste mai multe despre: