Mariana Nenu, fosta concurenta Exatlon, probleme de sanatate! Ce i-au cerut medicii la ultima competitie?

Mariana Nenu, fosta concurenta Exatlon, probleme de sanatate! Ce i-au cerut medicii la ultima competitie?

Mariana Nenu, fosta concurenta de la Exatlon, si-a reluat competitiile sportive la scurt timp dupa ce a venit in tara.

Intoarsa de la Exatlon, Mariana Nenu a participat deja la cateva competitii sportive. In urma cu cateva zile, ea a concurat la Ultrabalaton, competitie pe care a incheiat-o pe locul 4 la feminin. 

Ultramaratonista, fosta concurenta de la Exatlon, a avut insa parte de o experienta dificila, dupa ce la kilometrul 95 a lesinat. A fost momentul in care medicii i-au cerut sa se opreasca si sa nu continue cursa. Mariana Nenu, incurajata insa de cei din jur, si cu spiritul ei obsinuit de luptatoare, nu a tinut cont de sfatul medicilor si a continuat. 

“Ma deshidratasem foarte mult. Vomitasem de cateva ori. Era si soare si am lesinat. Efectiv caldura te doboara. E un concurs foarte greu. Am facut atunci o pauza de o ora, dar ca sa imi reintru in ritm am mai avut nevoie de alte 3. Fara munca in echipa nu se poate. Bogdan (n.r. antrenorul Marianei) m-a incurajat tot timpul si m-a sustinut”, a declarat Mariana.

Competitia Ultrabalaton are 221 de kilometri, pe care fosta concurenta Exatlon i-a parcurs in 29 de ore, 36 de minute si 22 de secunde

 

“Va multumesc din suflet tuturor celor care ati fost alaturi de mine in aceasta cursa Ultrabalaton2018, o cursa grea. O cursa in care 21 de fete au abandonat. Multumesc Ben Ami (n.r. antrenorul ei) pentru suportul si bicicleala alaturi de mine, pentru curajul de a te contrazice cu doctorii care voiau sa abandonez cursa, eu necrezandu-i, am mers pe intuitia ta”, este mesajul Marianei Nenu, dupa competitie. (Catalina Lohan)

Citeste mai multe despre: