Mariana Nenu si-a facut lista cu vedetele pe care si-ar dori sa le vada la Exatlon in sezonul doi! Incredibil, cum arata echipa sa favorita

Mariana Nenu si-a facut lista cu vedetele pe care si-ar dori sa le vada la Exatlon in sezonul doi! Incredibil, cum arata echipa sa favorita

Fanii Exatlon asteapta deja cu sufletul la gura urmatoarea editie a concursului care a cucerit Romania.

Mariana Nenu a fost una dintre cele mai indragite concurente de la Exatlon. Femeia in varsta de 44 de ani s-a facut remarcata gratie ambitiei si modului in care si-a mobilizat echipa.

Protagonista noastra este mandra ca a participat la prima editie a competitiei fenomen din Republica Dominicana si spera ca va vedea in sezonul doi concurenti la fel de puternici, luptatori si dedicati cum au fost colegii ei. Sportiva si-a facut chiar si o lista cu persoane publice pe care si-ar dori sa le vada in urmatoarea editie a Exatlon-ului. Ne-a marturisit ca i s-ar parea interesant sa fie cooptati in concurs atat sportivi cat si actori si artisti.

“I-as vedea la “Faimosi” pe Adi Mutu, pe Cristi Chivu, pe Ana-Maria Branza, campioana olimpica la scrima, pe Oana Zavoranu, ca are stilul vulcanic al lui Giani Kirita, pe Morosanu, ca e pregatit fizic si face show, pe Andra, cantareata mea preferata si pe Andreea Raducan, fosta gimnasta de elita.  Asta ar fi echipa mea de vis, sa zic asa. Ar fi bun si Hagi, dar nu cred ca ar accepta.”, a declarat Mariana Nenu, fosta concurenta Exatlon.

Citeste mai multe despre: