Mesaj pentru Faimosi! Uite ce le-a scris Iulian Pitea pe peretii din baraca: ”Voi sunteti campionii…”

Mesaj pentru Faimosi! Uite ce le-a scris Iulian Pitea pe peretii din baraca: ”Voi sunteti campionii…”

In aceasta seara Razboiniciii si Faimosii se vor lupta pentru vila. Meciul este unul plin de tensiune, mai ales dupa ultima victorie a Faimosilor care a fost una la limita. Dupa multe saptamani de stat la baraca, Faimosii au reusit sa castige la meciul de stafeta dupa o greseala a lui Ionut ”Jaguarul”. Desi Alin Andronic era convins ca a adus victoria Razboinicilor, ultimul meci s-a reluat dupa ce Ionut a intrat in terenul Faimoasei Paula, impiedicand-o, astfel, sa mai puncteze.

Asadar, Razboinicii sunt mai motivati ca oricand sa le demonstreze Faimosilor ca le pot lua vila in orice moment, si ca victoria lor s-a datorat unei greseli.

Iulian Pitea le-a pregatit Faimosilor mai multe mesaje scrise pe baraca.

‘N-o sa-i mai rasplatim diferit, ei sa ne injure si noi sa bagam capul in pamant si sa spunem ca nu avem chef sa ne certam cu ei. Le-am lasat inca un mesaj, le-am scris mare pe usa: Welcome home! adica Bine ati venit acasa, Faimosilor!, in ghilimele. Si pe perete inauntru, m-am chinuit foarte mult, mi-am pierdut foarte multa energie sa scriu acel mesaj: ”Voi sunteti campionii, noi mereu invingatorii’‘. Sunt campioni, dar la Exatlon nu prea vad campioni. Adica singurii campioni suntem noi, razboinicii, lucru pe care nu vor sa si-l asume, deocamdata. Dar dupa ce vor ajunge la barca vor iesi foarte, foarte greu.” , a spus Iulian Pitea.

Citeste mai multe despre: