Mesajul emotionant al Roxanei de la Exatlon pentru “razboinicul” Radu! Ce i-a spus femeia de l-a impresionat teribil pe fostul ei coechipier din Republica Dominicana

Mesajul emotionant al Roxanei de la Exatlon pentru “razboinicul” Radu! Ce i-a spus femeia de l-a impresionat teribil pe fostul ei coechipier din Republica Dominicana

La aproape o luna si jumatate de la eliminarea de la Exatlon, “razboinica” Roxana nu si-a uitat fostii colegi din Republica Dominicana!

La fiecare aparitie, Roxana a tinut sa spuna numai cuvinte laudative la adresa lui Stefan, Alex sau Ionut, concurentii cu care a stat cel mai mult in competitie si alaturi de care a luptat pana in ultima clipa pentru binele echipei!

Cum era de asteptat, frumoasa femeie din Ramnicu Valcea a parut, la intoarcerea in tara, atasata si de “razboinicii” care au parasit mai devreme show-ul de supravietuire, in special de Radu Frandes, pe care l-a considerat un adevarat prieten, un om care a ajutat-o sa se integreze in echipa “albastrilor”, dar si o persoana care, in mod surprinzator, a fost, in toata perioada in care ea a concurat, destul de apropiata de familia sa.

De altfel, Roxana i-a si trimis un mesaj la putin timp de la revenirea in tara, lucru ce l-a impresionat puternic pe fostul “razboinic”! 

“Nu am uitat nici macar o secunda toate sfaturile tale, cele care m-au ajutat enorm pe intreaga perioada a concursului. Multumesc din suflet pentru ele! Iti multumesc si pentru ca, dupa iesirea din competitie, ti-ai facut timp si ai trecut cateva ore prin Valcea, pentru a vorbi cu sotul meu, Laurentiu.

“A fost extrem de fericit atunci cand a aflat vesti despre mine. A fost ceva extraordinar pentru el si familie. De aceea, mi-a spus ca s-a bucurat foarte mult ca te-a cunoscut si te considera un om special.

“La fel ai fost si pentru mine in Republica Dominicana. In ceea ce te priveste, sper ca totul este bine la tine, la Cluj. Ai niste copii superbi, i-am vazut in poze, insa as vrea sa ii cunosc si in realitate. Sper sa ne vedem cat mai curand. Numai bine iti doresc!”, au fost cuvintele Roxanei care i-au ajuns la inima lui Radu.

Citeste mai multe despre: