Mesajul lui Cosmin Cernat dupa ce Exatlon Romania a fost premiat ”Cel mai bun show de aventura” la Gala Premiilor TVMania

Mesajul lui Cosmin Cernat dupa ce Exatlon Romania a fost premiat ”Cel mai bun show de aventura” la Gala Premiilor TVMania

Reality-ul fenomen „Exatlon”, difuzat de Kanal D, si-a adjudecat trofeul pentru Cel mai bun show de aventura, astazi la Gala Premiilor TVMania, eveniment care reuneste an de an oameni din industria televiziunii din Romania si celebreaza cele mai bune productii TV.

„Exatlon”, ajuns la cel de-al doilea sezon, a devenit un adevarat fenomen in Romania, la foarte scurt timp de la lansare, si a adus in atentia milioanelor de telespectatorilor valori precum fairplay-ul, spiritul de echipa, puterea de a-ti depasi limitele, atat fizice cat si psihice. Concurentii de la „Exatlon” au devenit modele si adevarati eroi pentru cei de acasa si au trezit pofta copiilor de joaca, miscare in aer liber, sport.

Reunind campioni care au adus medalii importante Romaniei pe podiumurile internationale, si pasionati ai diferitelor sporturi, competitia „Exatlon” s-a dovedit a fi un concurs demn de marile competitii ale lumii.

Bun gasit! Incep prin a va multumi voua, celor care ne-ati votat pentru ca voi sunteti cei care ne-ati adus acest premiu. Multumesc, TV Mania, e un premiu onorant pentru noi, pentru intreaga echipa de aici de la Exatlon Romania. Vreau sa le multumesc colegilor mei de la Kanal D, colegilor mei de la Acun Media pentru aceasta munca extraordinara. Raman impreuna cu ei cu bucuria pe care nu cred ca o vom pierde vreodata si anume aceea ca am reusit sa scoatem din nou copiii la joaca.

Multumesc milioanelor de romania care ati stat si stati in fata televizoarelor in fiecare seara la Exatlon Romania. Ma bucur ca v-ati reintors la sport, ma bucur ca aceasta emisiune a inspirat milioane de romani si a readus, intr-o forma sau alta, notiunile de sportivitate si de fair play. Va multumesc inca o data in numele intregii echipe! Numai bine!”

Citeste mai multe despre: