Mesajul lui Ionut pentru fani dupa ce a facut gafa incredibila care a dus echipa Razboinicilor la baraca! Ce le transmite Jaguarul celor de acasa

Mesajul lui Ionut pentru fani dupa ce a facut gafa incredibila care a dus echipa Razboinicilor la baraca! Ce le transmite Jaguarul celor de acasa

Sambata, in jocul pentru vila, Ionut a facut o gafa uriasa din cauza careia intreaga echipa a Razboinicilor a ajuns la baraca.

In timp ce Paula Vieru si Alin Andronic aruncau mingiile in cos, Ionut ”Jaguarul” a sarit peste franghia Paulei atunci cand Alin a marcat doua puncte, desi trebuiau marcate 3 pentru ca jocul sa se termine.

Acest lucru a facut-o pe Paula sa creada ca jocul s-a incheiat, timp in care Alin a marcat si ultimul punct. Din cauza ca a indus-o in eroare pe Paula, care s-a oprit inainte ca jocul sa se incheie, ultimul meci a fost reluat.

In urma reluarii meciului, victoria a fost categoric a Faimosilor.

Vedeti intreaga cursa in materialul video de AICI.

CITESTE SI: Ce s-a intamplat de fapt la finalul jocului de ieri pentru casa: greseala lui Ionut vazuta din alt unghi

Ionut a fost vizibil afectat dupa gafa comisa, insa se pare ca incurajarile echipei pe care o conduce l-au facut in cele din urma sa treaca peste incident.

Zilele trecute “Jaguarul” a postat pe contul lui oficial de Instagram o poza cu un mesaj sugestiv:

“Sa pari slab atunci cand esti puternic si puternic atunci cand esti slab”, a scris Ionut in descrierea fotografiei.

Citeste mai multe despre: