Milioane de fani cu ochii pe „Exatlon”, inaintea finalei de saptamana viitoare! Kanal D, pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate

Milioane de fani cu ochii pe „Exatlon”, inaintea finalei de saptamana viitoare! Kanal D, pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate

Miercuri, 16 mai, Kanal D a fost lider absolut de audienta in Prime Time, cu „Exatlon”, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Miercuri, 16 mai, Kanal D a fost lider absolut de audienta in Prime Time, cu „Exatlon”, conform datelor furnizate de Kantar Media. Pe parcursul celor trei ore de difuzare de competitie sportiva autentica, la Kanal D urmareau cu sufletul la gura duelul intre Faimosi si Razboinici, in fiecare minut, peste 1.3 milioane de fani din intreaga tara. In intervalul orar 19:52 – 23:04, statia a fost pe primul loc pe podiumul audientelor din Romania, momentele dramatice porivind eliminarea lui Valentin Chis, rasturnarile de situatie incredibile in jocul de aseara au tinut in fata micilor ecrane milioane de romani.


Aseara, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 7,1% rating si 20,3% cota de piata, pe targetul Comercial, 7,8% rating si 18,6% cota de piata, in randul populatiei din inttreaga tara, si 7,6% rating si 17,8% cota de piata, in randul publicului de la orase.


Peste doua milioane de telespectatori (2.114.000) urmareau in minutul de maxima audienta (22:18) inregistrat de “Exatlon”, in momentul in care Larisa Vasile si-a castigat imunitatea in fata eliminarilor, la jocul individual.


Source: Kantar Media Romania                   
Date: 16.05.2018                  

Citeste mai multe despre: