“Monstrul turcoaz” de la Exatlon: cum arata in realitate toboganul care le-a facut atatea probleme concurentilor la prima editie din sezonul 2

“Monstrul turcoaz” de la Exatlon: cum arata in realitate toboganul care le-a facut atatea probleme concurentilor la prima editie din sezonul 2

Traseul turcoaz, care le-a facut atatea probleme concurentilor inca de la prima proba sportiva, este in realitate si mai impresionant decat pare la tv.

Exatlon 2 este mai greu decat Exatlon 1, mai ales daca ne referim la dificultatea traseelor. Prima editie a celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show sportiv din lume a scos in fata concurentilor o serie de obstacole periculoase.

Faimosii si razboinicii au avut cel mai mult de “suferit” la toboganul-gigant. “Monstrul turcoaz” este cu adevarat infricosator pentru cei care nu sunt obisnuiti cu senzatiile tari sau cei care nu inoata foarte bine, insa concurentii si-au invins teama si si-au facut “botezul” la Exatlon.

In sezonul 2 Exatlon, traseele au un grad mai ridicat de dificultate si sunt mai lungi. In plus, criteriul de eliminare este unul exclusiv sporti, eliminandu-se metoda SMS-urilor din sezonul precedent.

Asta inseamna in primul rand ca sportivii inscrisi in cursa pentru Exatlon trebuie sa fie in permanenta concentrati pe traseu si sa fie intr-o forma perfecta atat fizic cat si psihic. In final, cel mai bun va merge acasa cu marele premiu, in valoare de 100.000 euro.

Exatlon se difuzeaza de miercuri pana duminica, de la ora 19:30, la Kanal D.

Sursa: wowbiz.ro.

Citeste mai multe despre: