Motivul pentru care Simi a fost trimisa la eliminare in locul lui Naomi

Motivul pentru care Simi a fost trimisa la eliminare in locul lui Naomi

S-au creat tensiuni mari in echipa Razbonicilor. Dupa ce au poerdut jocul de eliminare, Ana Maria Otvos, ‘‘player of the week”, a fost nevoita sa trimita una dintre fete la duel, alaturi de Diana Sentes, cea mai slaba jucatoare a saptamanii trecute.

In urma consultarii cu echipa, nominalizarea Anei Maria Otvos era Naomi. Insa, in urma discutiilor si conflictelor pe care toata echipa le-a avut cu Simi, acestia si-au schimbat votul.

‘Aseara a fost nominalizata Naomi. Dar eu, insist, am luptat ca Simia sa ramana in competitie, pentru ca eu cred in abilitatile ei ca si sportiva, este un om bun pe traseu, dar in ultimul timp a cazut foarte tare si este un om care deranjeaza echipa de dimineata pana seara.

Singurul mod unde ea ar putea sa deranjeze si mai mult ar fi sa ma trezeasca si din somn si sa ma certe. Am ajuns sa fiu ditamai omul si sa ma certe Simia de dimineata pana seara, pe vrute si pe nevrute, ca am masti, ca n-am masti, eu de doua zile aud numai ca sunt o mincinoasa, o tradatoare, un om cu masca. Toata echipa a ales sa mearga Simi”, a declarat Ana Maria Otvos.

Citeste mai multe despre: