Nela ii da replica lui Ionut de la EXATLON! Ce mesaj a transmis in urma cu putin timp, a fost directa

Nela ii da replica lui Ionut de la EXATLON! Ce mesaj a transmis in urma cu putin timp, a fost directa

Intr-un mesaj postat pe contul lui de Facebook, Ionut da semne ca este pregatit sa treaga definitiv peste relatia pe care o are cu Nela, care inca este sotia lui.

“Nu-ti fie frica niciodata ca vei esua in dorinta de a progresa. Teme-te insa la gandul ca vei ramane la fel odata cu trecerea anilor fiind controlat de teama unui eventual esec. 

“Curajul, asumarea si o incredere deplina in propriile puteri sunt calitati necesare pentru a progresa. Pentru a te implini cu adevarat. Esecuri si neimpliniri intotdeauna vor exista. Nu te abate insa de la drumul tau din aceste motive. Invata din toate acestea.

“Nimic nu este intamplator in viata. Ramai calm, educa-te, paseste cu incredere si lasa orice urma de negativism in urma. Nu te lasa controlat de urmele trecutului, bucura-te de prezent si zambeste viitorului Fii propriul tau didact si propriul tau motivator.

“Nu cauta motivatie in exterior. In ziua de azi, in care fiecare este pentru el insusi si prea putin pentru altii este greu sa gasesti motivare altundeva decat in interiorul tau. #Jaguarul“, a scris Jaguarul.

Oare Nela ii urmareste postarile? La doar cateva ore dupa ce Ionut a publicat mesajul de mai sus ea a postat o fraza care pare a fi o replica adresata lui:

“Alege o iubire care sa-ti dea raspunsuri, nu probleme. Siguranta, nu teama. Incredere, nu dubii”, a scris Nela pe contul ei de Facebook.

Citeste mai multe despre: