Nimeni nu stia asta pana acum! Ce semnificatie au tatuajele lui Ion Surdu: ”Doua femei care reprezinta doua mame…”

Nimeni nu stia asta pana acum! Ce semnificatie au tatuajele lui Ion Surdu: ”Doua femei care reprezinta doua mame…”

Ion Surdu este marele castigator exatlon Romania sezonul 3, la masculin. Acesta a castigat marele trofeu si premiul de 50.000 de euro. Ion Surdu ne-a povestit, in exclusivitate, ce semnificatie au tatuajele pe care le are pe mana:

”Este povestea vietii mele, sa zic asa, pentru ca tot ce este aici ma reprezinta. Hai sa incepem de jos, zona asta reprezinta zona de unde vin eu. Eu provin dintr-un satuc, nu pot sa zic nici mic, dar nici mare, undeva din Republica Moldova, o zona de pe malul Nistrului, satul Serpeni. O zona in care in timpul celui de al doilea Razboi Mondial a fost una dintre cele mai sangeroase lupte. Si atunci oamenii au decis sa construiasca un memorial celor cazuti in lupte si asta este acolo. 

Langa este semnul de la clubul meu, semnul de la MMA Transilvania. Aici, femeia este viata reala practic. Pentru ca daca va uitati atent este o fata si sub este o masca. 

Mai sus sunt doua femei si un copil. Doua femei care reprezinta doua mame. Una care m-a nascut si una care m-a crescut. Pentru ca parintii meu au fost plecati majoritatea timpului din copilaria mea si atunci am crescut cu matusa mea si de asta am spus asa. Asta sunt eu pe scara vietii mele, care urca, urca. Aici avem ceasul. Ora 5! La 5 dimineata m-am nascut, 5 fiind si numarul meu norocos”, a spus Ion Surdu.

Urmariti intreaga explicatie in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: