Oltin de la Exatlon practica sporturi extreme pe lacurile din Bucuresti! Uite-l cum face schi nautic: „Te antrenezi pentru sezonul 2 la Exatlon?”

Oltin de la Exatlon practica sporturi extreme pe lacurile din Bucuresti! Uite-l cum face schi nautic: „Te antrenezi pentru sezonul 2 la Exatlon?”

Dupa ce si-a revenit din punct de vedere medical, Oltin de la Exatlon practica sporturi extreme, incercand pentru prima oara senzatiile de la schi nautic.

Chiar daca s-a accidentat in Republica Dominicana, Oltin de la Exatlon practica sporturi extreme. „Eu am o conditie mai veche, o boala…am niste probleme cu spatele si nu prea pot sa alerg si sa sar si oricat am incercat sa imi depasesc limitele, lucrurile revin si se vede pe traseu diferenta mare”, a marturisit Oltin dupa ce a parasit Exatlonul, la inceputul lunii aprilie.
„E o problema in zona lombara, ea migreaza si se duce si in coapsa femurala si in calcai, am o rigiditate lombara si de cand dormim in cotet ea s-a agravat”, a mai spus Oltin. Se pare ca acesta si-a revenit, deoarece zilele trecute a vrut sa vada cum este sa faci wakeboard, sau schi nautic.
A fost o surpriza ca Oltin de la Exatlon practica sporturi extreme. Cu toate acestea, el s-a dus pe un lac din Bucuresti si le-a marturisit amicilor: „E prima mea cursa agatat de un cablu”, facand referire la faptul ca, atunci cand se da cu placa pe apa, este legat de o salupa care il trage. „Te antrenezi pentru sezonul 2 la Exatlon”, l-a tachinat un amic pe Oltin.

Citeste mai multe despre: