Oltin de la Exatlon si-a ras barba crescuta in Republica Dominicana! Hurezeanu arata acum mai tanar cu 10 ani

Oltin de la Exatlon si-a ras barba crescuta in Republica Dominicana! Hurezeanu arata acum mai tanar cu 10 ani

O fotografie recenta arata ca Oltin de la Exatlon si-a ras barba crescuta in Republica Dominicana, nearatandu-si varsta de 43 de ani.

Chiar daca a abandonat competitia din Republica Dominicana la inceputul lui aprilie, Oltin de la Exatlon si-a ras barba crescuta de-abia zilele trecute. Intr-o fotografie recenta, facuta in timpul unei iesiri cu amicii, Oltin apare fara barba, parand ca este mai tanar cu 10 ani.
 
Oltin si-a lasat barba atunci cand a ajuns in Republica Dominicana, la fel ca majoritatea barbatilor de la Exatlon. El nu si-a ras-o imediat cum a ajuns in tara, ci doar si-a mai tuns-o putin. Asa a aparut si in studioul WOWbiz, impreuna cu amicul Ion Oncescu.
 
 
Recent, Oltin de la Exatlon si-a ras barba crescuta in Republica Dominicana, aratand cu mult mai tanar decat cei 43 de ani ai sai. „Realitatea din teren e un pic diferita, dar emotia copilareasca e cel mai important lucru. Eram niste oameni mari, faceam niste trasee si ne entuziasmam atat de mult. Din nefericire, toate reality-urile au acest format, de a ramane unul singur, dar tipul de excludere premergator plecarii lui Didi Bulimar a fost foarte greu. Eu am fost convins ca voi pleca eu”, a povestit Oltin la WOWbiz.
 

Citeste mai multe despre: