Oltin Hurezeanu, adevarul despre plecarea sa de la Exatlon! Iata cat de mult l-a marcat intreaga experienta din Republica Dominicana si ce impresie are acum despre fostii sai coechipieri! “Giani e ca o sampanie, face bule, dar se linisteste repede!”

Oltin Hurezeanu, adevarul despre plecarea sa de la Exatlon! Iata cat de mult l-a marcat intreaga experienta din Republica Dominicana si ce impresie are acum despre fostii sai coechipieri! “Giani e ca o sampanie, face bule, dar se linisteste repede!”

Oltin si-a exprimat parerea despre fostii lui coechipieri si despre tot ceea ce a insemnat pentru el experienta Exatlon.

Oltin Hurezeanu l-a inlocuit in competitie pe Ion Oncescu, alt concurent care a abandonat din motive medicale.

Oltin a abandonat ultima sa cursa de la Exatlon din cauza unor dureri intense, provocate de o boala autoimuna de care sufera, dupa spusele sale. Dupa ce a fost consultat de medici si a primit un tratament, Oltin a luat decizia sa abandoneze, pentru a se putea intoarce in tara.

Desi inca de la inceputul sederii sale in tabara Faimosilor, Oltin s-a confruntat cu atitudinea dura a colegilor sai, acesta i-a tratat mereu cu acelasi calm si toleranta pana la final, cand a dat totul uitarii si luandu-si ramas bun de la Faimosii alaturi de care a stat aproape sase saptamani si le-a urat, la plecare, “tineti-va tari si sa vina eliminarea cat mai tarziu posibil”.

Invitat in platoul “WOWbiz”, Oltin Hurezeanu a marturisit ca nu regreta deloc experienta “Exatlon”, ci dimpotriva a fost un real privilegiu ca a simtit gustul “dulce-amar” al competitiei din Republica Dominicana.

Acesta a vorbit despre ceea ce a simtit in multele momente in care fostii lui coechipieri i-au reprosat dur ca nu aduce puncte si implicit nu ajuta echipa. Insa Oltin si-a pastrat mereu calmul si nu a ripostat, incercand din rasputeri sa isi depaseasca limitele pe traseu. Chiar si in conflictul direct cu Giani Kirita, acesta a incercat sa aplaneze situatia.
“Presiunea era foarte mare! Oricine poate rata in conditii de presiune, asta era problema! El avea o presiune mult mai mare din partea echipei la finalul ala, fiind specialitatea lui, dar s-a intamplat! Giani e un om care isi iese din pepeni in general, stilul lui e exploziv! N-am de ce sa ma supar pentru ca fiecare e un om, dar e si un personaj si se tin de personajul ala, plus ca sunt unii oamenii asa vulcanici, eu le zic oameni-sampanie, pentru ca sunt asa asa ca sampania, fac bule repede si apoi se linistesc repede, asa e Giani!”, a spus Oltin.

Citeste mai multe despre: