Oltin Hurezeanu, concurentul de la Exatlon a jucat rolul unui doctor in filmul “Palatul Pionierilor”

Oltin Hurezeanu, concurentul de la Exatlon a jucat rolul unui doctor in filmul “Palatul Pionierilor”

Oltin Hurezeanu a fost Dr Petrescu in productia semnata de Bobby Paunescu, “Palatul Pionierilor”. Filmul-experiment a avut premiera la celebrul festival “Sundance” la finalul anului 2015 si a rulat in cinematografie incepand cu luna decembrie a aceluiasi an.

„Palatul Pionierilor” este un film-experiment bazat pe povestile traite de cativa adolescenti romani in Bucurestiul post-revolutionar. Fara un scenariu scris, filmul aduce in prim-plan prima experienta sexuala a unor elevi de la Liceul Jean Monnet (fost “George Calinescu”), care aleg un bordel pentru a fi intitati in tainele amorului. Ei ajung aici sub indrumarea lui Ion, un personaj din lumea interlopa, dupa care in scoala apar zvonuri ca ar fi luat SIDA. Informatia apare si la urechile prietenelor baietilor, care merg sa-si faca analize. Aici apare in scena Dr Petrescu, interpretat de Oltin Hurezeanu.

„Eu am inceput liceul in 1989 si am incercat sa duc elevii in anii aceia. Filmul este o comedie neagra, avand in vedere perioada respectiva, criza de identitate, schimbarea sistemului din Romania, lipsa regulilor si confuzia generala”, a povestit Bobby Paunescu, regizorul filmului.  

Citeste mai multe despre: