Oltin Hurezeanu de la Exatlon, pus in cea mai stanjenitoare situatie chiar de catre colegii sai din echipa Faimosilor! Iata ce parere a avut Anca Surdu despre reactiile fostilor ei coechipieri!

Oltin Hurezeanu de la Exatlon, pus in cea mai stanjenitoare situatie chiar de catre colegii sai din echipa Faimosilor! Iata ce parere a avut Anca Surdu despre reactiile fostilor ei coechipieri!

Oltin Hurezeanu a trecut prin cele mai neplacute momente din cauza colegilor sai de echipa dupa participarea sa la cele mai recente probe din competitie.

Decizia Razboinicilor de a profita de noua regula a competitiei Exatlon, de a-l selecta cat mai des pe Oltin a fost aspru criticata de Faimosi, care si-au considerat adversarii lipsiti de onoare. Insa furia Faimosilor s-a rasfrant si asupra lui Oltin, care a fost pus la zid dupa evolutia lui din cele mai recente probe ale competitiei, cand a fost nevoit sa concureze impotriva adeversarilor sai din echipa Razboinicilor care l-au ales constant.

Cei mai inversunati si deranjati de prestatia lui Oltin s-au dovedit a fi Catalin Cazacu si Vladimir Draghia, care i-au reprosat ca nu da tot ceea ce poate in competitie pe traseu. Mai mult decat atat, cei doi faimosi au trecut chiar si la replici destul de acide la adresa colegului lor, care l-au pus pe Oltin intr-o situatie stanjenitoare.
“Te bat si fetele, Oltin! Esti uimitor! Esti atat de inteligent si nu intelegi chestiile astea! Mi se pare incredibil!”, a spus Vladimir Draghia.

Dupa vizionarea inregistrarii in care Oltin a fost subiectul ironiilor si reprosurilor venite chiar din partea propriilor sai colegi de echipa, Anca Surdu a subliniat cu obiectivitate ca acesta este cel mai slab concurent din echipa Faimosilor, insa si el a progresat putin pe traseu si se vede ca isi doreste mai mult.

“A progresat un pic pe traseu, dar pe partea de final nu compenseaza si nu ajuta echipa, din pacate! Noi am vorbit mereu deschis cu el! El a ajutat echipa in sensul ca nu a vrut sa mearga la inaintare in anumite momente in care punctele erau foarte importante! Cu aceasta regula, este posibil sa fie un pericol pentru echipa!”, a spus Anca Surdu.

Citeste mai multe despre: