Povestea incredibila de iubire dintre Shady si Larisa de la „Exatlon”! Portretul pe care il face sotul frumoasei atlete, in cateva cuvinte, este cuceritor!

Povestea incredibila de iubire dintre Shady si Larisa de la „Exatlon”! Portretul pe care il face sotul frumoasei atlete, in cateva cuvinte, este cuceritor!

Povestea de iubire dintre Larisa Vasile si sotul ei, Shady, a reprezentat primul „Exatlon” al vietii tinerei atlete.

Au parcurs impreuna un traseu dinamic si au avut o “finalizare” cu emotii uriase, ca in cadrul celebrului concurs televizat.
Larisa si Shady sunt casatoriti de opt ani si de atunci traiesc o continua luna de miere. Din ziua in care s-au cunoscut, cei doi au devenit suflete-pereche, intre ei fiind o conexiune care nu s-a estompat cu trecerea timpului. Sederea Larisei in Republica Dominicana, la „Exatlon”, reprezinta cea mai lunga perioada de cand cei doi stau desparititi unul de altul.


Insusi felul in care cei doi indragostiti s-au cunoscut a fost unul neobisnuit:
„Matusa Larisei e foarte apropiata familiei mele. Eu nu stiam de Larisa si nici ea nu ma cunostea, dar odata a intra matusa Larisei pe contul meu de Messenger si a vorbit cu ea. Si a ramas contul Larisei in lista mea de contacte si asa am inceput sa vorbim pe internet”, povesteste Shady.


Cei doi au comunicat prin mesaje 6 luni. Larisa era in Romania, iar Shady in Dubai. „In ultimele doua luni, cel putin, nici macar nu mai inchideam Messenger-ul. Chiar daca eram acasa, la serviciu, o aveam mereu pe Larisa cu mine online”, isi aminteste cu drag de acea perioada, Shady.


In 2010, pe 16 august, Larisa si Shady s-au intalnit pentru prima data, in Iordania, si in a opta zi erau deja sot si sotie. Cererea in casatorie a fost atipica pentru zilele noastre. Larisa si Shady stateau in camere separate, in casa tatalui lui Shady. Intr-o dimineata, Shady i-a spus Larisei sa mearga undeva sa bea o cafea impreuna, doar ei doi.
Acela a fost momentul in care a cerut-o de sotie. „A spus DA din prima, nu s-a gandit. A venit special pentru mine in Iordania. Noi suntem de opt ani in luna de miere!”, se emotioneaza Shady. S-au plimbat peste tot. Au calatorit in Siria, Iordania, Oman, in Emiratele Arabe, Elvetia, Austria, Germania si au petrecut timp aproximativ o luna in fiecare tara.


Larisa este o persoana romantica, timida si onesta si in viata de familie. De altfel, exact aceste calitati l-au cucerit pe sotul atletei de la “Exatlon”.
“M-a cucerit cu felul ei de a fi, ca persoana, are foarte multe calitati. Eu nu am mai intalnit o persoana precum Larisa in viata mea. Nu minte, absolut deloc, indiferent de ce s-ar intampla, este timida si foarte romantica. Ma topesc cand pune flori pe pat de exemplu, sau cand imi lasa mesaje scrise de mana, prin toate colturile casei”, a mai spus Shady.


 

Citeste mai multe despre: