Poza de arhiva! Cum arata Freddy Rincon, Faimosul Columbiei de la Exatlon, pe cand juca impotriva lui Hagi, la World Cup ’94

Poza de arhiva! Cum arata Freddy Rincon, Faimosul Columbiei de la Exatlon, pe cand juca impotriva lui Hagi, la World Cup ’94

Freddy Rincon a ajuns la 51 de ani, dar are o forma fizica de invidiat, si a jucat fotbal pana in 2012.

“În 1994, la Mondialul din America, Rincon a fost titular în partida România – Columbia 3-1, în care Hagi a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din istorie, cu acea boltă perfectă peste Cordoba.

Rincon făcea parte dintr-o echipă considerată stelară, în care mai activau Carlos Valderrama, Faustino Asprilla sau Adolfo Valencia. România s-a întâlnit cu Rincon şi în 1998, la CM din Franţa. Nici acolo n-au avut noroc sudamericanii: “tricolorii” au câştigat cu 1-0, gol Adrian Ilie”, au scris jurnalistii de la digisport.ro.

Rincon s-a retras din fotbalul profesionist in 2002, dupa ce a bifat in cariera echipe precum Real Madrid sau Napoli. S-a dedicat antrenoratului, dar in 2012 a revenit pentru scurt timp pe teren.

” Nu este vorba de bani, ci doar despre lucrurile pe care le iubesc, familia şi clubul. Nu va fi uşor, este o provocare uriaşă pentru mine, dar nu sunt un pierzător şi mă voi pregăti profesionist. Vreau să joc fotbal în continuare!”, spunea el atunci.

Iata un duel dintre Freddy si Gica Hagi, de la cupa Mondiala din 1994 din Statele Unite:

Citeste mai multe despre: