Prietenii legate pe viata, la „Exatlon”, intre Razboinici! Declaratii impresionante, pline de incarcatura emotionala, si rauri de lacrimi au curs in Arena de aseara

Prietenii legate pe viata, la „Exatlon”, intre Razboinici! Declaratii impresionante, pline de incarcatura emotionala, si rauri de lacrimi au curs in Arena de aseara

Arena de aseara de la „Exatlon”, cea in care telespectatorii au aflat cine a fost eliminat din concurs, in urma voturilor acestora, a fost una dintre cele mai emotionante de pana acum.

Au curs rauri de lacrimi in tabara Razboinicilor, s-au facut declaratii impresionante si s-au spus lucruri care au emotionat o tara intreaga.
La „Exatlon” s-au legat prietenii pe viata, in cele peste doua luni de cand concurentii impart totul, de la mancare, probe sportive si pana la locul de dormit, in indepartata Republica Dominicana. Povestea de viata a Marianei, spiritul ei de invingatoare si caracterul puternic al acesteia au motivat-o pe Alina in momentele cele mai grele, chiar si atunci cand era pe punctul de a renunta la competitie. Cu ochii in lacrimi, Alina a marturisit ca Mariana este un model de urmat pentru ea, o adevarata luptatoare, intre ele legandu-se o prietenie adevarata, pe viata.
“Ma impresioneaza abolut totul la Mariana, si aici ma refer si la experienta orfelinatului, incercarea ei de a fi adoptata, reintoarcerea la mama sa. A incercat sa isi intemeieze propria familie, a divortat, s-a apucat de sport, a ajuns la un nivel foarte inalt. Niciodata nu s-a dat batuta, poate scrie nu o carte, ci mai multe despre povestea ei de viata. Mariana este o persoana foarte buna, cu un caracter deosebit. Ma simt foarte norocasa ca am intalnit-o. Poate ca astazi datorita ei mai sunt in acest concurs. Am avut trei accidentari consecutive, am fost foarte dezamagita si am avut impresia ca nu voi rezista si ca mi-ar fi mai bine sa renunt si sa plec. Mariana plangea si imi spunea sa ii promit ca voi ramane in concurs”, a spus Alina aseara.  Chiar si Giani Kirita a ramas inmarmurit la auzul declaratiei tulburatoare. In tot acest timp, Mariana nu si-a putut stapani lacrimile.
Si Ionut si-a stapanit cu greu emotiile, in momentul in care a spus ce inseamna pentru el relatia de prietenie pe care a legat-o cu Alex Moraru, concurentul care a spus aseara adio competitiei. Si el un familist convins, Ionut a povestit ca, nu de putine ori, cei doi se retrageau pe plaja, oferindu-si unul altuia sprijin moral, atunci cand se aflau in momentele cele mai grele. Dorul de acasa, lipsurile de tot felul, dar si incercarile prin care trec concurentii de la “Exatlon” i-au facut sa lase garda jos si sa isi exprime sentimentele de admiratie fata de coechipieri.  
“Ne-am apropiat foarte mult pentru ca am fost sinceri unul cu celalalt. Am avut momente cand stateam pe plaja si ma gandeam acasa, la familie. Este foarte greu… Fiecare om este puternic in felul lui, dar am o sensibilitate pentru familie. Stateam pe plaja si plangeam, dar Alex ma incuraja. Am avut momente cand plangeam amandoi, acest lucru ne-a legat foarte mult, ne spuneam supararile, ne-am povestit viata, m-am apropiat de el foarte mult pentru ca Alex este un familist si il consider ca fiind un frate mai mare. Am ajuns sa ne cunoastem foarte bine, intr-un timp atat de scurt”, a spus Ionut.

Citeste mai multe despre: